![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Φόρος αίματος!
Οι φορολογικές αρχές, στην Πολωνία, δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους της χώρας να πληρώσουν τα χρωστούμενα με το αίμα τους!
Κάθε δωρεά σε τράπεζα αίματος της χώρας θα δίνει το δικαίωμα στους κατοίκους να εκπίπτουν 50 ευρώ από τα χρήματα που χρωστάνε στην εφορία! Οι δωρητές θα πρέπει να λαμβάνουν πιστοποιητικό από το νοσοκομείο όπου θα πραγματοποιείται η αιμοδοσία και θα το αποστέλλουν στον έφορο για να αφαιρείται το χρηματικό πόσο από τις όφειλες τους! «Έμαθα για το μέτρο από ένα φίλο μου λογιστή και ξεκίνησα να δίνω αίμα. Έκτοτε έχω δώσει τρεις φορές,» είπε η αιμοδότης κυρία Dariusz Gryka. www.ethnos.gr |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μπααααα ![]()
|
![]() |
|
||||
...Μα και εδώ ισχύει κάτι παρόμοιο...στα γυμνάσια - Λύκεια της Αθήνας τουλάχαιστον απ'όσο ξέρω -και ξέρω γιατί είχα δώσει κάμποσες φορες
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Δηλαδη ποσο φορο πληρωνει ο Κομης Δρακουλα.......
Αν ειναι ετσι τοσοι Ελληνες που εχυσαν το αιμα τους για την πατριδα δεν θαπρεπε να πληρωνουν πια φορο για ...50 γενεες.Αρα απαλασσομεθα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|