![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Το πρώτο άρωμα στο κόσμο αποκλειστικά για σκύλους!
Το πρώτο άρωμα στο κόσμο αποκλειστικά για σκύλους!
Μια εταιρεία καλλυντικών στον Λονδίνο ανακοίνωσε πως λάνσαρε το πρώτο στο κόσμο άρωμα αποκλειστικά για σκύλους. Η εταιρεία Mungo & Maud ξεκίνησε να πουλά το άρωμα που ονομάζεται Petite Amande eau de toilette για την τιμή των 53 ευρώ. Η εταιρεία προσέλαβε τον γνωστό αρωματοπώλη Lyn Harris για να δημιουργήσει το εν λόγω άρωμα. Το άρωμα περιέχει γαλλικό φραγκοστάφυλο, Τυνήσιο αιθέριο έλαιο άνθους πορτοκαλιάς και νεραντζιάς, άνθη από μιμόζα και βιολέτα σε μια βάση γλυκιάς βανίλιας με λίγο αμύγδαλο. Η εταιρεία μάλιστα λανσάρει και ένα εφάμιλλο σαμπουάν αξίας 20 ευρώ για τα κατοικίδια που θέλουν να έχουν όλη την σειρά των προϊόντων. πηγη:www.typos.com.cy Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maralin : 25-10-08 στις 08:47 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Άμοιρα σκυλάκι, είχατε την όσφρηση σαν μεγάλο σας ατού, πάει και αυτό, θα σας την καταστρέψουν οι κρετίνοι.
|
![]() |
|
||||
Αυτή ηταν και εμένα η πρώτη μου σκέψη μόλις το διάβασα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 18-02-08 στις 18:50 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
που μπορω να βρω λιγο;;;
θελω να κανω ενα δωρακι στην πρωην μου ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Και εγω που νόμιζα οτι το ήθελες να το κάνεις δώρο στον τερτιο...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|