![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Και έχουν γίνει και ...μεταγραφες απο το Εξωτερικό.....οπότε η ..καταστροφή θα ειναι ολοκληρωτική
ΜΗ (γ)ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !
Omnes ad Forum ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tertios : 06-01-08 στις 03:11 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Nα συμπληρώσω εδώ πως δεχόμαστε και παραγγελιές οι οποίες θα
ακουστούν όλες σε αυτό το ολοκαύτωμα! Μέχρι την Τρίτη στις 19:00 το απόγευμα το αργότερο λοιπόν να μου πείτε εδώ το όνομα του συγκροτήματος και το τραγούδι που επιθυμεί ο καθένας σας για να ακουστεί! Μέχρι την Τρίτη όμως το αργότερο γιατί η άφιξή του Αρμαγεδώνα αναμένεται Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ!!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ω Ξείν, της Βάσης επισκέπτα, αγγέλειν Ακροβασίοις και μή
ότι εν τω Ραδιο Club Κουρσάρος μετα Τερτίου επιγενόμενοι ενθάδε τω μικροφώνω εν βραχύ κείμεθα τοις κείνων τερψεσιν φειδόμενοι (Πρωταγόρας ο Γκραβαρίτης)
|
![]() |
|
||||
....Λοιπόν...θελω : steve Vai , θελω Motley crue ,slayer, megadeth,
από Manowar θέλω το Guyanna, απο iron Maiden το seventh son of the seventh son (+ το aces high που ειανι το αγαπημενο μου ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|