![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
θείε Κουρσάρε
Τα αγροτικά δεν θα παίξουν?
|
![]() |
|
||||
Φυσικά και θα ακουστεί τραγούδι από τ' Αγροτικά!
(έχω διαλέξει το "Γεια και χαρά σας βρε πατριώτες!" ) Θα υπάρχουν τραγούδια από όλα τα albums! Και όταν λέω από όλα εννοώ... από όλα! ![]() Εάν κάποιος θέλει να ακούσει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι μπορεί να τα αναφέρει εδώ το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ για να το συμπεριλάβω στην λίστα με τις επιλογές! ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευρά σας γι'αυτό το αφιέρωμα ή να
το αφήσουμε καλύτερα; Έχει αρκετή δουλειά η οργάνωση του και εάν είναι να είμαστε 2-3 άτομα εκείνη τη μέρα που θα ακούμε δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Λοιπόν... Κρατήσεις θέσεων! Μέχρι τη Πέμπτη δηλώνουμε εδώ ποιοι θα είμαστε που θα ακούμε την Κυριακή το βράδυ. 10 άτομα είναι το ελάχιστο που πρέπει να μαζέψουμε. Διαφορετικά θα υπάρξει ακύρωση. Λοιπόν...δηλώστε συμμετοχή τώρα! |
![]() |
|
![]() |
|
||||
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...εγώ μέσα....:
![]()
|
![]() |
|
||||
Και εγώ θα ακούω και πιάνομαι για 3.
![]() Άμα είναι να κόβεις εισιτήρια για να δεις αν θα κάνεις εκπομπή το έκαψες κουρσάρε! Άντε, και λέω να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στον top goth τραγουδιστή, κατά παραγγελία του Παπα Στάθη! Μα για τον Καζατζίδη μιλάω φυσικά!
|
![]() |
|
||||
σας πω να έρθετε από το σπίτι, να βάλω και ποτά και φαγήτο και τα τσιγάρα και να ακούσουμε τα τραγούδια από τα cd! Ευκολότερο είναι από το να κάτσω να φτιάξω τα τραγούδια σε mp3, να φτιάξω τη λίστα, να βρω τα κείμενα και να τα ηχογραφήσω σε wav και μετά μετατροπή σε mp3 και πάλι λίστα κτλπ! Γι'αυτό...οι υπόλοιποι δηλώστε συμμετοχή τώρα! (όχι εσείς οι δυο! εσείς είστε θαμώνες!!! ) ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
corsair....να σου πω....έχεις το τραγουδι 'μαλαματενια λόγια' του
Μαρκόπουλου από τον Παπακωσταντίνου;;;; ![]()
|
![]() |
|
||||
Κι εγώ θαμών είμαι, αλλά θα δηλώσω συμμετοχή
![]()
|
![]() |
|
||||
Σήμερα έγινε το αφιέρωμα στον Β.Παπακωνσταντίνου!
Ξεκίνησε εντελώς τυχαία από μιά προτροπή της fifi να παίξω μουσική λίγο πριν τις 9 το βράδυ.Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τελικά το πάρτυ κράτησε 4 ώρες μέχρι τις 1 το βράδυ! Σας ευχαριστώ όλους σας που είσασταν εκεί ...Την fifi, τον diamond, τον easty, τον teo64x, την elafaki, τον tertio, την kanaria και όλους όσους ξέχασα να αναφέρω. Ελπίζω να τα περάσατε όμορφα και όποτε θέλετε το ξανακάνουμε! Σας ευχαριστώ. Ήταν όμορφα που αρμενίσαμε παρέα... Κουρσάρος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|