![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||||||
...Ανεμοπαλουκολάγνοι...
![]()
![]()
|
![]() |
|
||||
Τα UFO ειναι πραγματικά!
Μια ματια στο Λευκό Οικο αρκεί για να πιστέψεις και εσυ! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Κουκουρούκου!
|
![]() |
|
||||
Επιτέλους! Καιρός είναι η αμερικάνικη κυβέρνηση να ασχοληθεί και με κάτι σοβαρό!
|
![]() |
|
||||
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 14-11-07 στις 12:39 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Να ρωτήσω κατι?Εστω ότι υπάρχουν όχι UFO=ATIA αλλα εξωγήινα UFO.Τι θα σημαίνει αυτό για εμας και τη ζωή μας όπως την ξέρουμε???
|
![]() |
|
||||
Δεν ξερω, αλλα θα απαντησω για μενα (ελπιζοντας να εκφραζω πολλους)
Η απαντηση του ερωτηματος περι υπαρξης εξωγηινων και πιθανης επαφης, εχει μεγιστο υπαρξιακο και επιστημονικο ενδιαφερον. Ομως, συμφωνα με την παρουσα εικονα που εχω για τον κοσμο, θεωρω μηδαμινες τις πιθανοτητες 1. να εχουν ερθει ως εδω 2. αν εχουν ερθει, να κανουν ανοιχτη επαφη μαζι μας. οποτε πρακτικως οχι, για μενα δεν εχει πρακτικη σημασια το αν τα ουφο ειναι εξωγηινα γιατι δε θα αλλαξει τιποτα στον κοσμο
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 14-11-07 στις 14:27 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ξανασκέψου το....
![]() Το ότι θα υπάρχει μία άλλη κουλτούρα μία αλλη τεχνολογία μία αλλη γνώση μία δύναμη μια άλλη παράμετρος σίγουρα πολύ σημαντική στη ζωή μας δεν έχει πρακτική σημασία?
Με όποιο Sysopa καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fireseaker : 14-11-07 στις 14:34 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εννοειται πως θα ειχε σημασια, γιαυτο ειπα οτι δυνητικα θα ειχε επιστημονικο ενδιαφερον
αλλα οπως σου ειπα, οπως εγω το βλεπω, θεωρω απιθανο στον αληθινο κοσμο, ετσι οπως τον ξερω και ειμαστε τωρα, να κανουμε καποτε ανοιχτη επαφη, ειτε επικοινωνια, ειτε γνωριμια, ειτε ανταλλαγη τεχνολογιας με εξωγηινο πολιτισμο. Το γιατι πιστευω οτι δε θα γινει ποτε κατι τετοιο (μπορει να ειμαι και λαθος) ειναι αλλη συζητηση οποτε στην τελικη, πρακτικως, δεν θα εχει καμια σημασια, εφοσον ειναι καταδικασμενο (κατ εμε παντα) να μεινει για παντα στο επιπεδο του θρυλου και της θεωριας. Γιαυτο και πιστευω οτι η ενασχοληση με αυτα, παρολο το ενδιαφερον τους, εν τελει θα παραμεινει ανωφελη και ανουσια.
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 14-11-07 στις 16:15 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Who is Σια?Απο το Τασια βγαίνει αυτό?
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
μιας κι έρχονται Χριστούγεννα και για τα πολλά φωτάκια, που προβληματίζουν
![]() Επειδή κι εμείς είμαστε και ''αυτο-κίνητα'' και ''οίκοι'', αλλά και στην μελετούμενη διάσταση, διαστημόπλοια (οίκος και όχημα μαζί) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|