![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Απίστευτο και όμως αληθινό
Κατανοήστε τους αμερικανούς, δείξτε τους την συμπόνια σας, καταλάβετε επιτέλους ότι έχουν το ακαταλόγιστο.
Δείτε αυτό το βίντεο από το you Tube και μην πέστε ξεροί.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αν το βίντεο αυτό είναι αληθινό, είναι πραγματικά φοβερό...
![]()
|
![]() |
|
||||
Αληθινό θα είναι. Σίιιιιγουραααα...
Γιατί; Τους είχες για εξυπνότερους; ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Ε... Αν κρίνω από αυτούς με τους οποίους μιλάω, ναι... Όχι και ιδιοφυΐες, αλλά υπάρχουν άτομα με νοημοσύνη εκεί...
|
![]() |
|
||||
Πριν πολλά πολλά χρόνια, ταξίδευα με την Pan America, Νέα Υόρκη Φρανκφούρτη. Εγώ όπως πάντα διάδρομο και στα δύο πλαινά καθίσματα ήταν ένα νεαρό ζευγάρι Αμερικάνων με αρκετά βαριά προφορά μάλλων των μεσαίων πολιτειών.
Πιάσαμε λίγο την κουβέντα από που είσαι μου λένε. Από Αθήνα απαντώ. Τους πιάνω να ψιθυρίζουν και να διαφωνούν ο ένας με τον άλλο. Με ρωτάει μετά από λίγη ώρα ο κύριος. διαφωνούμε με την γυναίκα μου για το που είναι η Αθήνα. Εκείνη λέει Ινδία και εγώ λέω Αίγυπτο.... Απάντησα περιγράφοντας την ιστορία της, στις 6 ώρες που κράτησε η πτήση μας, τους πήρα μονότερμα. Όταν προσγειωθήκαμε στην Φρανκφούρτη ήμουν σίγουρος ότι αυτοί οι αμερικάνοι κάτι είχαν μάθει :-)
|
![]() |
|
||||
![]() Τόσο αυτά που φαίνονται στο βίντεο, όσο και αυτά που αναφέρει ο Στέλιος, είναι συνήθη φαινόμενα. Δεν μ' εντυπωσιάζουν. Σίγουρα μέσα σε τόσα εκατομμύρια κόσμο υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι, όμως αυτός είναι ο μέσος Αμερικάνος. ![]()
|
![]() |
|
||||
Το οτι ειναι ηλίθιοι, αναφερομαι στο φοβερο βιντεο, δεν με προβληματιζει.Χειροτερο ειναι οτι τους κρατανε ηλιθιους και τους παρουσιαζουν και για σωτηρες της οικουμενης. Κι εμεις τους μιμούμεθα.
Ποιοί ειναι οι ηλίθιοι; Αν σε μια παρέα μετα απο 3 λεπτα δεν καταλαβεις ποιος ειναι ο μ......ας, τοτε αυτός εισαι ...εσύ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|