![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μοναχα αγγλικά.
Ενα φεγγαρι εκανα και ισπανικά, αλλά τα παρατησα λογω ελλειψης χρονου |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Για Για Ρηχά ναι Μπήτε......
|
![]() |
|
||||
γερμανικα αγγλικα και ισπανικα με σειρα ποιο γνωριζω καλυτερα , και σκεφτομαι να μαθω και καμια βαλκανικη γλωσσα ετσι να υπαρχει
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Φιλαρακια την πάθατε! Ο Συσωπας θελει να ξερει τι γλώσσες μιλάτε για να .....μεταφράσει την σελίδσα της Βασης αντίστοιχα. Χα Χα.
Σας πέφτει αγγαρία πρώτης. Εγω δεν ξέρω ούτε .....Ελληνικά! Επικοινωνω με νοήματα.
|
![]() |
|
||||
Όπως σε όλα τα Sites, οι επισκέψεις που δέχονται είναι από όλα τα μέρη του κόσμου. Η AcroBase με τα δεκάδες λήματα που παραπέμπουν σ' αυτή, στις μηχανές αναζήτησης, έχει ένα μεγάλο αριθμό τέτοιων επισκέψεων. Πχ πως να δικαιολογήσω τα 300 hits απο την Βόρειο Κορέα πχ Θα μπορούσα να είχαμε ένα καλωσόρισμα, που μέσα σε 2-3 προτάσεις να τους λέγαμε ποιοι είμαστε, σε όσες γλώσσες θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε. Μπορώ να προσθέσω ένα link στην κεντρική σελίδα που θα παραπέμπει σε ένα μενού (μήνυμα) στο οποίο θα έχουμε την λίστα με τις γλώσσες που υποστηρίζουμε. Εγώ θα ετοιμάσω το κείμενο αυτό και όσοι έχουν την καλή διάθεση, ας το μεταφράσουν στις γλώσσες που γνωρίζουν.
|
![]() |
|
||||
ε μην το λες αυτο!! εσυ γνωριζεις καλα την γλωσσα λανθανουσα ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Ρε τι παθαμε με το Συσωπα. Αστεια αστεία πάλι σε δουλεια μας εριξε. ΦΡΓ = Φτου ρε γαμώτο
|
![]() |
|
||||
Απο την άλλη...πρέπει να συμφωνησουμε και στο τι είμαστε.
Παρακρατική αντιτρομοκρατική οργάνωση, κατηχητικό, ομάδα διάσωσης, ομάδα καταστροφών, ομάδα ουζοκατανύξεων, παλιοπαρέα, βομβιστές με καρδιά μικρού παιδιού, παιδιά. Τι είμαστε ρε Σύσωπα! Οι τέλοιοι! Απλά, εμείς! Αλλα όλοι μαζί.
|
![]() |
|
|||
Κάποτε ήξερα έξι (τις γνωστές και τούρκικα, ρώσικα). Δηλαδή σε αυτές είχα κάποιου είδους πτυχίο.
Επίσης είχα δοκιμάσει να μάθω (αλλά δεν φτούρησε η προσπάθεια) ρουμάνικα και ισπανικά. Τώρα... ούτε τα ελληνικά μου δεν θυμάμαι. χαμογελλλαστά Μαρκέλλλλλλα ΥΓ θυμήθηκα με την ερώτηση εκείνο το παλιό τραγουδάκι "σ'αγαπώ ελληνικά, ιο τι αμο ιταλικά, ζε βουζ εμ φραντσεζικα, για λιομπλιου στα ρωσικά, γιο τι αμο ισπανικά και πορτογαλέζικα" |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τρελοί που τους έχουν ξεχάσει απ' έξω. Εσύ την πάτησες γιατί ο σύσοπ δεν γνωρίζει γερμανικά. Για να μην μιλήσω για την Μαρκέλλα που έγραψε ότι έγραψε και μετά προσπάθησε να το μαζέψει...
![]()
|
![]() |
|
||||
Οι παλιοι, θυμουνται οτι ξερω και μερικες ανυπαρκτες γλωσσες:Ρ
|
![]() |
|
||||
Ναι ναι ξέρουμε ξέρουμε :-)
Και έλεγα να στα βάλω.... αλλα δεν είχαμε άλλη θέση :-)
|
![]() |
|
||||
Η μετάφραση της Acrobase σε Quenya δεν νομίζω να αποσκοπούσε κάπου...
![]()
|
![]() |
|
||||
ναι ναι
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|