![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν θα τρελαθούμε, η γυναίκα γυρίζει με την φορά του ρολογιού.
|
![]() |
|
||||
Ωχ! Καλά το φαντάστηκα!!
![]()
|
![]() |
|
||||
Γυρνάει πότε από τη μία και πότε από την άλλη πλευρά.
Εγώ μπορώ και την ελέγχω. Κάπου στη μέση της υπάρχει ένας νοητός άξονας περιστροφής και βάζω είτε το αριστερό είτε το δεξί μάτι να κάνουν ένα νοητό κύκλο γύρω από το νοητό άξονα περιστροφής και ακολουθώντας τη φορά του σηκωμένου ποδιού της την πάω δεξιά ή αριστερά. ![]() Υπάρχουν όμως και κάποιες ελάχιστες στιγμές που με δυσκολεύει να την πάω όπου θέλω. Για πάρτη μου χορεύει το κορίτσι! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CORSAIR : 02-10-07 στις 00:27 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ το ελέγχω ως εξής.
Όταν βλέπω το εσωτερικό μέρος του σηκωμένου ποδιού της κλείνω τα μάτια μου για 1 sec , και αμέσως αλλάζει φορά. Πιάνει πάντα.
|
![]() |
|
||||
Εγώ δεν την ελέγχω! Γυρνάει πότε εδώ και πότε εκεί ανεξέλεγκτα!
![]() Μάλλον έχω κάψει τσιπάκια κι απ' τις δυο πλευρές του εγκεφάλου... ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
βλεπω και τις δυο κινησεις εναλλαξ..
εαν το προσπαθησω τις ελεγχω κιολας... ![]() λες να ειμαι freak??? ![]()
|
![]() |
|
||||
Εκτός από τη φορά, δεξιά-αριστερά, βλέπω να γυρνάει και ως προς τον οριζόντιο άξονά της, δηλαδή κάνει..... τούμπες
![]() Γιατρέ μου είναι σοβαρό; ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γυναίκα;
Ποιά γυναίκα; ![]()
|
![]() |
|
||||
τωρα αυτο το εναλαξ ειναι καλο?γιατι εχω την εντύπωση πως ο δικός μου εγκέφαλος είναι αναποφάσιστος τοσο που μου φέρνει ναυτία να την κοιτώ την κοπελιά. μήπως βραχυκύκλωσα?
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
εγω θα διαφωνησω με ολους σας, εμενα μου φαινεται οτι γυρναει αντιθετα απο την φορα του ρολογιου. γιατι εσεις λετε οτι γυρναει με το ρολοι???
|
![]() |
|
||||
Η πρωτη εντύπωση ειναι.Οποια μεριά και να πεις σωστό ειναι...
|
![]() |
|
||||
Εγώ τη βλέπω αρχικά να κινείται αντίστροφα, μετά κανονικά και.. κολλάει εκεί, δεν μπορώ να τη γυρίσω ανάποδα
![]() Να ανησυχώ;
|
![]() |
|
||||
Ειναι σα να γυρίζει μια γυναίκα και εμεις να έχουμε την προβολή της στον τοίχο (σκια).Το ίδιο και η αντανάκλαση στο κάτω μέρος...
|
![]() |
|
||||
γυναίκα είναι θα γυρίζει.......
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|