Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
#2
|
|
||||
Ουάου! Η συνταγή που έψαχνα. Θα την εκτελέσω (όχι στο απόσπασμα) και θα αναφέρω εντυπώσεις!
|
#3
|
|
||||
τι για το ονομα του ακατανομαστου ειναι το νεσεστε;;;;
και καζαν ντε πι; δηλαδη αγγλιστι cazan de piss!!!! και το τρωτε αυτο μετα;;; :-)))))))))) |
#4
|
|
||||
Καζάν ντε πι είναι αυτό που έχει κολήσει στον πάτο του καζανιού... Δηλαδή αυτό που έχει καεί.
Στα ΤΕΙ πάντος το καζάν ντε πι της μακαρονάδας μας το σερβίρανε μετά από δύο μέρες για μακαρονάδα ογκρατέν...
__________________
Για λόγους οικονομίας έσβησε το φως στο τούνελ... |
#5
|
|
||||
Νισεστές
Αμυλόκολλα είναι. Αν δεν βρεις στα μπαχαρομάγαζα της Ευριπίδου (στην Αθήνα), μπορεις να αντικαταστήσεις με ίση ποσότητα από άνθος αραβοσίτου.Η γιαγιά μου έφτιαχνε μ΄αυτόν, κολλοχαλβά. Δηλαδή χαλβά της κόλλας.
Η σχετική συνταγή στη διάθεσή σαυ.
__________________
Λέω να βγω για Τζόκερ! |
#6
|
|
||||
Θα μας πεις τώρα πως φτιάχνουνε και το οκγρατεν (το έγραψα σωστά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 13-12-06 στις 20:08 |
#7
|
|
||||
ανευ
αν και για χαλβα θα προτιμουσα την συνταγη του σπιτικου σιμιγδαλενιου αν την ξερεις φυσικα φιλικα |
#8
|
|
||||
χε χε
ουτε η βεφα να μαγειρευε :-) στην λαμπερη μου την φαλακρα τωρα η ψειρα παιζει αρπα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|