![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Βουλευτής με 2500; Είσαι πολύ νυχτωμένος. Αυτή είναι μια μικρη αμοιβή ενός στελέχους επιχειρήσεως.
|
![]() |
|
||||
Ε, για στέλεχος επιχείρησης είναι πράγματι λογικό το ποσόν...
Ίσως και λίγο.
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Υπερβολή της γλώσσας ήταν για να δείξω ότι το ποσό που λες για την μισθοδοσία ενός βιοπαλαιστή πολύτεκνου είναι μεγάλο.
Επίσης άλλο τα μικτά τα οποία σε αυτές τις τάξεις μεγέθους έχουν 40% κρατήσεις. Διευθυντικό στέλεχος σε ασφαλιστική εταιρεία παίρνει 3500 μικτά ήτοι 2500 καθαρά.
Αν περιμένεις από το σύμπαν...περίμενε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amigos : 30-08-07 στις 18:00 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τόσα έπαιρναν γνωστοί υπάλληλοι χωρίς τα πριμ όταν δούλευαν....:-)
|
![]() |
|
||||
Για ατό βάρεσε φούντο η εταιρεία.!!
![]()
|
![]() |
|
||||
Με 4δις τζίρο, και 0.5 δις καθαρό ετήσιο κέρδος, ασφαλώς δεν ήταν αυτός ο λόγος. Βιάζεσαι πολύ.
|
![]() |
|
||||
και εσύ τσιμπάς εύκολα!
|
![]() |
|
|||
Εγώ πάντως τα 2500 καθαρά άργησα να τα περάσω. 40% κρατήσεις στα 3.500 βγάζει 2.100
![]() Καλά όλα αυτά αν πηγαίνανε κάπου αλλά πηγαίνουνε στις τσέπες των επιτήδειων τελικά... |
![]() |
|
![]() |
|
||||
υπάρχει πουθενά κάποιο πινακάκι ή καποιος μαθηματικός τύπος για να υπολογίζω τα μικτά όταν ζητάω αύξηση;!
με εκνευρίζει που παντού όταν μιλάς με προσωπάρχες/προισταμένους για αύξηση σε ρωτάνε πάντα πόσα ΜΙΚΤΑ θες.. ΚΑΙ ΕΓΩ πώς να το ξέρω; (και υπάρχουν και οι άλλες φορές που λένε "Πήρεσ άυξηση τόσα .. ", κάνεις χαρές και μετά από ένα μήνα βλέπεις το χαρτί της μισθοδοσίας με την "αύξηση" και πέφτεις από τα σύννεφα) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ζήτα από το τμήμα μισθοδοσίας μια ανάλυση της μισθοδοσίας σου.
Από εκεί μπορείς να υπολογίσεις τα ποσοστά των κρατήσεων στο μικτό σου για το ΙΚΑ και τις λοιπές κρατήσεις εκτός από το ΦΜΥ (Φόρος Εισοδήματος) ο οποίος εξαρτάται κάθε φορά από την κλίμακα που είσαι.
|
![]() |
|
||||
από αναλύσεις έχω ένα σωρό.. παίρνουμε κάθε μήνα. το ζητούμενο είναι ότι θέλω να ξέρω ποια θα είναι τα καθαρά μου όταν ζητήσω ένα Χ ποσό.. σε ποιο σήμείο αλλάζω κλίμακα κτλ..
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Πριν χρόνια είχα ρωτήσει σε μεγάλο λογιστήριο (πιο μεγάλο δε γινόταν!) και η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ότι:
"Αν και γίνεται να υπολογίσουμε πόσα είναι τα καθαρά, αφού στο τέλος του μήνα θα βγει ένα συγκεκριμένο (*) νούμερο, είναι τόσο δύσκολο και πολύπλοκο που κανείς δεν το κάνει πριν υπάρξει η ανάγκη, δηλαδή πριν έρθει η ώρα να πάρεις λεφτά". (*) Ακόμα και γιαυτό δεν είμαι σίγουρος. Στη μισθοδοσία μου το 2000 τα χρήματα έπαιζαν πάντοτε λίγο, κάτι κατοστάρικα πάνω κάτω και κανείς δεν ήταν σε θέση να μου πει τον ακριβή λόγο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|