![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
παω να κρυφτω παραυτα πριν με αρπαξει κανεις και με δωσει για να παρει την επικυρηξ...εε αμοιβη ηθελα να πω
![]()
|
![]() |
|
||||
Έλα εδώ , που πας..δεν θέλουμε το κακό σου..Παιδιά κάποιος να φέρει το κοπίδι!
|
![]() |
|
||||
xaxaxaxaxaxaxaxaxxa
|
![]() |
|
||||
Papaκια έχουν κατακλύσει τον κόσμο! Δεχόμαστε επίθεση! Θα μας σκίζουν τα μηνύματα πριν ακόμη τα γράψουμε σε οποιοδήποτε forum στον κόσμο και να είμαστε γραμμένοι!
Καλά... Οι ωκεανολόγοι περιμένανε το κινέζικο εμπορικό να ρίξει τα παπάκια για να μελετήσουν τα ρεύματα; ![]()
|
![]() |
|
||||
Καλά τώρα! Είναι πραγματική μελέτη αυτή ή μοντάζ του amigos για να σαμποτάρει το παπάκι του papa;
Δε σου 'χω πει να μην παίζεις με τα παιχνίδια της αμιγούλας; ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτό που βρήκα προχθές στη μπανιέρα μου, μετράει στην έρευνα για τα θαλάσσια ρεύματα; Ν' αρχίσω ν' ανησυχώ για το αποχετευτικό σύστημα της γειτονιάς μου; ![]()
|
![]() |
|
||||
μαλλον να αρχισεις να ανησυχεις που ακομα παιζεις με παπακια στην μπανιερα σου ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Προφανώς προσπάθησε να το κόψει αλλάζοντας τα παπάκια με ψηλές ξανθιές υπάρξεις αλλά μπήκε στη μπρίζα η ηλεκτρική σαγιονάρα και επέστρεψε στα παπάκια ως πιό υγιεινά...
Εσύ Παπάκι τι βάζεις στη μπανιέρα σου; Ανθρωπάκια; ![]()
|
![]() |
|
||||
να δεις πως τις λενε... α ναι!!! barbie τις λενε
![]()
|
![]() |
|
||||
Βρηκα ενα παπακι του παλιογερου στη μπανιέρα μου , με δαγκωσε και μου προκάλεσε αιμοροίδες. Παίρνω αποζημίωση και απο ποιόν;
|
![]() |
|
||||
εμεις το δικο μας το papaκι δεν το δινουμε παντως....
![]() ( ουτε το kiwi μας δινουμε...Να αφησετε τα πτηνα μας ησυχα...και δεν ειναι και κινεζικα ![]()
|
![]() |
|
||||
Από τον Αμίγκο 100 ευρώ.
Για τα υπόλοιπα έχω έναν δικηγόρο να σου συστήσω...
|
![]() |
|
||||
Ο δικηγόρος σου έχει αιμοροίδες; Τότε κανουν καλη δουλειά, διότι σφίγγουν οι ............( αυτοδοαγράφεται μια λέξη στο πνεύμα του απόντος Στέλιου). ΧεΧε
|
![]() |
|
||||
Δεν είναι δικός μου αλλά από ότι μαθαίνω του έπεσε η μασέλα στη μπανιέρα και είχε κάποιο ατύχημα με τις δικές του...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|