![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ποιός το είπε αυτό; Καμιά GreenPeace; Συνηθίζει να μας διασκεδάζει τελευταία με κάτι τέτοιες μελέτες! Εγώ λέω να βάζουμε μιά σακούλα στο στόμα της κάθε αγελάδας και να τη χτυπάμε στην πλατούλα για να μαζεύουμε το μεθάνιο για καύσιμη ύλη! ![]()
|
![]() |
|
||||
Ίσως η μεγαλύτερη βλακεία που άκουσα ποτέ!Εγώ λέω να τις σκοτώσουμε όλες και να τις φάμε!Επιτέλους βρήκαμε ποιος φταίει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου!Είπα και εγω!Κατηγορούσα τόσα χρόνια το αμαξάκι μου άδικα...
![]()
|
![]() |
|
||||
η επομενη συγκεντρωση διαμαρτυριας στις φαρμες...
|
![]() |
|
||||
Πλάκα πλάκα πάντος υπάρχει σύστημα όπου χρησιμοποιούν το μεθάνιο από τη ζήμωση των κοπράνων των ζώων για ΑΠΕ.
|
![]() |
|
||||
από το ρέψιμο όμως?Αν και η λύση θα ήταν αγελάδες που να παράγουν πλουτώνιο αλλά τελοσπάντων τώρα...
|
![]() |
|
||||
Οι αγελάδες που ελέγχθησαν είναι εναπομείνουσες από κείνες τις τρελές τις δικές τους ή άλλες;
![]()
|
![]() |
|
||||
Με αυτό το μύνημα θα ήθελα να διαμαρτηριθώ....πριν από χρόνια μας είχαν πει για τις σβουνιές -sic- των αγγελάδων τώρα για το ρέψημο μήπως ο στόχος είναι άλλος ? μήπως οι πολιεθνικές θέλουν να σταματήσουν οι αγελάδες τα προιόντα τύπου cola?????
|
![]() |
|
||||
Εμένα άλλο με προβληματίζει. Το ότι τελικά οι χορτοφάγοι κάνουν κακό στο περιβάλλον που δεν τις τρώνε!
|
![]() |
|
||||
Αφήστε τα μίση και πιάστε τις μπριζόλες!
(πού να δεις τι χορτοφάγοι περνάν από δω τα σαββατοκύριακα. και πού να δεις και με τι απολογητικό ύφος με κοίταγε ο χασάπης το σάββατο όταν μου έλεγε "δεν έμεινε τίποτα...") ![]()
|
![]() |
|
||||
Δόξα νάχει ο Βραχμαπουτασιδάδα προτίμησες να χαλάσεις τη ρήμα από το να το γράψεις...
Τελικά όμως την απορία μου δεν την λύσατε... Πότε πρέπει κάποιος να προσέχει και να μην ανάβει τσιγάρο; Όταν αερίζεται από την πάνω οδό ή από την κάτω; ![]()
|
![]() |
|
||||
Γιατι κου- ρεύονται οι αγελάδες;
Καθε σοβαρη αγελάδα σημερα πρέπει να ρεύεται. Ειναι δείγμα ότι καλοέφαγε ...μεταλλαγμένο γρασίδι.
|
![]() |
|
|||
Δεν ξέρω πως το θυμήθηκαν πάλι (πριν 5 χρόνια είχα διαβάσει πάλι σχετικά άρθρα) αλλά σίγουρα δεν είναι αστείο. Έχουν γίνει στ' αλήθεια μελέτες για τη συμμετοχή της κτηνοτροφίας στην απελευθέρωση αερίων του θερμοκηπίου και όντως οι ερυγές των αγελάδων έχουν σημαντικό ποσοστό συμμετοχής. Βέβαια μην περιμένετε ότι από τις αγελάδες θα λύσουμε το πρόβλημα...
|
![]() |
|
||||
![]()
10 καλό καλό!!!! κλαπ κλαπ κλαπ!!!!! bravo bravo!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|