![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Νομίζω ότι σε αυτό το θέμα τους προλάβαμε!!!
Μην μου πείτε ότι οι κριτικές δεν είναι κατευθυνόμενες. Έχω δει/ακούσει εταιρείες που διακινούσαν τα παιχνίδια και τα utilities υπολογιστών της δεκαετίας του 90, δίναν δωράκια στους συντάκτες για να κάνουν θετικές κριτικές για το προιόν τους.
|
![]() |
|
||||
Μήπως άλλα υπαρκτά πρόσωπα δεν μας έχουν κάνει να δούμε πατάτες;
Που κατέβασα να δώ το "Battle in Heaven" σαν σινεφίλ και μου πετάχτηκαν τα μάτια μου από τις σκληρές σκηνές πορνό που είχε ακόμη και σαν εισαγωγή; Μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο λιγούρια είναι...
|
![]() |
|
||||
Μα Μιχάλη μου οι μισοί κριτικοί είναι κατευθυνόμενοι και χοντρά επιδοτούμενοι από ορισμένα κέντρα. Κανάλι στο οποίο μετέχουν τρεις μεγαλοεκδότες, είναι στα όπα όπα, των περισσοτέρων τηλεκριτικών των συγκεκριμένων εφημερίδων. Λες να απαιτήσω από Λαμπράκη και Μπόμπολα αποζημίωση; :-)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|