![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ας αφήσουμε την φαντασία να οργιάσει.
|
![]() |
|
|||
Βλέπω σαν πρόβλημα ότι δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα, ή έστω ένα διακριτικό στοιχείο του πρωταγωνισή. Ξέρουμε σαν πρόσωπα την εταιρία, τον Νίκο Παπαδάκη, αλλά τον κύριο (
![]() χαμογελαστά Ελβερέτη |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ευχαριστώ για το σχόλιο!! Υπήρξε πηγή εμπνευσης. Ελπίζω να σε κάλυψα..
Πάντα τέτοια!!
|
![]() |
|
||||
Έχω να παρατηρήσω ότι ο amigos είναι φοβερό συγγραφικό ταλέντο!
Άντε, μόλις αποφάσισα να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην ιστορία. ![]()
|
![]() |
|
||||
Αντε μπράβο γιατί με τις συνέχειες του Στέλιου δεν εβελεπα να πηγαινει πουθενα..!!
|
![]() |
|
||||
Ύστερα από αρκετό καιρό χωρίς έμπνευση ξεκίνησα πάλι το online διήγημα που είχαμε αρχίσει.
Όσοι το συνεχίσετε , διαβάστε προσεκτικά την ιστορία από την αρχή ώστε να καταλάβετε την ροή των γεγονότων. Πχ ο teo64x ενώ έγραψε μια πολύ καλή συνέχεια δεν πρόσεξε ότι ο Οδυσσέας είναι ο ήρωας που είχε΄κάνει την απόπειρα να μπει στον server της comnet με αποτέλεσμα να εμφανίσει έναν νέο ήρωα στο πλευρό της Κάτιας. Με αρκετη σκέψη προσπάθησα να επαναφέρω την συνέχεια σε μια σωστή ροή χωρίς να αλλάξω το κείμενό του.
|
![]() |
|
||||
Δε βλέπω συμμετοχή...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|