![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
02 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων 07 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 10 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα ACROBASE (έτος ίδρυσης - 1988) 12 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα του Γάμου 14 Φεβρουαρίου - Ημέρα των Ερωτευμένων 21 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας 21 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα του Ξεναγού Είδες τι μπορεί να βρει κανείς στο Διαδίκτυο... Υπάρχουν όμως ανακρίβειες ή παραλείψεις, όπως αυτή παραπάνω ![]() Και εις ανώτερα!
|
![]() |
|
||||
Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι πολλοι ψευτο-αντικομφορμιστες θελουν να τασσονται κατα των παγκοσμιων ημερων με το εξης... 'επιχειρημα'
'Πρεπει τον ερωτα/την αγαπη/τους φτωχους/τους αστεγους/τα παιδια/τους ηλικιωμενους/τις χωρες του Τριτου Κοσμου/του Ταδε να τα σκεφτομαστε καθε μερα, οχι τη μερα που μας επιβαλλουν' Μα αν δεν υπηρχε η Παγκοσμια Ημερα του Ταδε, ουτε μια μερα του χρονου δε θα σκεφτομασταν αυτο το Ταδε. Μηπως να κατργησουμε Χριστουγεννα, γιορτες και γεννεθλια επειδη πρεπει να γιορταζουμε και να ανταλλαζουμε δωρα καθε μερα;;
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 19-09-06 στις 12:05 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Υπάρχουν πράγματι αρκετές ενδιαφέρουσες ημέρες...
Και που ξέρουμε τι από τα δύο γιορτάζει η τύπισα που μόλις καμακώσαμε στο μπαρ; ![]() Εγώ έχασα αυτή την γιορτή φέτος. Με πλάκωσε το πάπλωμα... I beg your pardon? ![]() ![]() Αυτό τώρα υπάρχει ή το έβαλες εδώ για να σου λέμε χρόνια πολλά; Σε δύο μέρες. Ελπίζω να μην την ξεχάσω... Μήπως ο κόσμος δεν έχει τι να κάνει και φτιάχνει παγκόσμιες ημέρες με την πρώτη ευκαιρία; Μήπως μόνο εγώ δουλεύω σε αυτή τη γή; ![]()
|
![]() |
|
||||
Σε αυτό έχεις δίκιο Μιχάλη. Αν δεν υπήρχαν αυτές οι μέρες ποιός θα θυμόντανε τους κακόμοιρους τους webloggers, τους administrators...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|