Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
#2
|
|
|||
απλο και ευκολο φαγητο...
μια μακαροναδα απλη οσο πιο απλη....παιρνεις μια κονσερβα τονου με σαλτσα ειδικη για μακαρονια...την ανοιγεις με προσοχη πολυ (αυτο ειναι το δυσκολο της συνταγης γιατι με το ατσαλο ανοιγμα γεμιζεις τη μπλουζα και το παντελονι μπροστα με σαλτσα και μετα αντε να πλενεις..οχι εσυ αλλα το πλυντηριο που πρεπει ομως να γεμισει για να το βαλεις)....και τα ανακατεβεις με πολυ μαεστρια ...για να μη βγουν εξω απο το πιατο....αυτα και καλη επιτυχια που τη θεωρω βεβαια σιγουρη καλοι μου αναγνωστες... |
#3
|
|
||||
αυτοσχέδια σάλτσα για ψητα μανιταρια πλευρώτους ..
λιγο λαδι,λιγο αλατι,1 κ.γ ριγανη,ελαχιστο πιπερι,1 κ.γ σκορδο τριμμένο,λεμονι ή ξυδι(κατα προτιμηση) και καροτο τριμμενο.. χτυπαμε στο μπλεντερ τα υλικα μας κ στη συνεχεια πασπαλιζουμε τα μανιταρια πριν τα ψησουμε καλη σας ορεξη
__________________
Ειναι η ζωη πολυ μικρη....μη το ξεχνας...... |
#4
|
|
||||
Σάλτσα μόνο με πελτέ; Βαριά δεν θα είναι;
Καλύτερα να βάζεις κετσάπ, παρά πελτέ. Λίγη ώρα παραπάνω θες και το κάνεις με φρέσκια ντοματούλα και με τα ίδια υλικά που σου αρέσουν. Αν βάλεις και 2 σκελίδες σκόρδο και αντί για μαιντανό, φρέσκο βασιλικό, γίνεται μμμμμμ
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα |
#5
|
|
||||
Μια σάλτσα που έκανα χθές το βράδυ για μακαρόνια :
1 καρότο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι 1/2 κονσέρβα κόκκους καλαμποκιού 1/2 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (τα βάζω στο τέλος γιατι είναι ήδη ψημένα). (τα υπόλοιπα από τις κονσέρβες μπορείτε να τα βάλετε σε μια μαρουλοσαλάτα με τόνο) (Βέβαια μπορείτε να προσθέσετε μέσα και μια καλογινωμένη ντομάτα, μανιτάρι, μπρόκολο και κουνουπίδι και ότι άλλο λαχανικο υπάρχει κοντά σας) Χοντροκόβω όλα τα λαχανικά στο χέρι, πάνω από το κατσαρόλι. Προσθέτω ελαιόλαδο. Αρχίζουν να μαλακώνουν και όταν έχει δυναμώση η "φωτιά" (έχω κουζίνα με μαντεμένιο μάτι) και αρχίζουν να τσιγαρίζονται ρίχνω μέσα το καλαμπόκι και αδειάζω μέσα το ζουμί από τον χθεσινό μπακαλιάρο πού έβρασα, μαζί με μια πατάτα και 2 σκελίδες σκόρδο (έφαγα το ψάρι και την πατάτα με λαδολέμονο και φρεσκοτριμένο πιπέρι και κράτησα το ζουμί) Προσθέτω και νερό από την βρύση ώστε να είναι αρκετό για να βράσουν τα μακαρόνια και μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, ρίχνω μέσα και μισό πακέτο μακαρόνια. Ανακατεύω και όταν έχουν μισοψηθεί τα μακαρόνια κλείνω το μάτι της κουζίνας και αφήνω να αποψηθούν μέχρι να κρυώσει το μάτι της κουζίνας. Τα μακαρόνια είναι τέλεια, ούτε aldente ούτε λυωμένα, το ίδιο και τα λαχανικά. Δεν έχουν λυώσει και έχουν ακόμα κάποιες βιταμίνες μέσα τους. Δεν έβαλα καθόλου αλάτι στο φαγητό γιατί δεν είχα ξαλμυρήσει καλά τον μπακαλιάρο (ήταν παστός) και όταν τον έβρασα, το νερό και η πατάτα "τράβηξαν" το περίσιο αλάτι και βγήκε η πατάτα τέλεια αλατισμένη και τα μακαρόνια με τα λαχανικά νοστιμότατα Κατάλαβα οτι δεν είχα ξαλμυρίσει καλά τον μπακαλιάρο γιατί τα κομμάτια που τηγάνισα δεν τρωγότανε από το αλάτι |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην Nikoscot για αυτό το μήνυμα: | ||
Xenios (05-10-10) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|