Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
|
||||
Χοιρινά σνιτσελάκια λεμονάτα κατσαρόλας
Χοιρινά σνιτσελάκια λεμονάτα κατσαρόλας
Υλικά 1/2 κιλό χοιρινό σνίτσελ* 2 κρεμμύδια (μέτρια) 450γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές (μία πράσινη, μία κόκκινη) Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο, νερό Ο χυμός δύο λεμονιών Εκτέλεση Κόβουμε σε μικρά κομματάκια το σνίτσελ. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε τα κομματάκια του σνίτσελ και τα τσιγαρίζουμε. Όταν τσιγαριστούν αρκετά, προσθέτουμε 1 με 1 1/2 ποτήρι νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια φωτιά περίπου μισή ώρα. Αν στη διάρκεια αυτή χρειαστεί νερό προσθέτουμε λίγο ακόμη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χυμό των λεμονιών στην κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει (για 5-10 λεπτά ακόμα) ωσότου μείνει με τη σάλτσα του. Συνοδεύεται με ρύζι, μακαρονάκι κοφτό ή πατάτες τηγανιτές. *Αντί για σνίτσελ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φιλέτο κοτόπουλου. πηγή: www.in.gr
__________________
Βρε βρε τα παιδιά...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|