![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τι Λωζάνη τι Κοζάνη....
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Το GPS είναι χρήσιμο, αλλά υπάρχουν σ' ένα κράτος κοινά ονόματα χωριών, συνήθως. Άρα καλό είναι να ξέρεις και λίγη ... γεωγραφία
![]()
|
![]() |
|
||||
Το GPS δεν είναι υποκατάσταση εγκεφάλου. Δυστυχώς οι πωλητές τα διαφημίζουν ως πανάκεια, με συχνά διασκεδαστικά αποτελέσματα. Δεν είναι δυνατό να ταξιδεύεις χωρίς χάρτη και κοινή λογική.
|
![]() |
|
![]() |
|
|||
Έχουν συμβεί και στην αεοροπορία με τραγικά αποτελέσματα. Ένα λάθος στο όνομα του waypoint που μπήκε στον υπολογιστή ταξιδιού ενός 757 προκάλεσε την συντριβή του σε ένα βουνό , λίγο πιο έξω από την μπογκοτά της κολομβίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/America...nes_Flight_965 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
προσωπικά δεν φημίζομαι για το καλό μνημονικό μου και έχω στησει άπειρες φορες τους φιλους μου , προσπαθωντας να τους βρω και κάνοντας κύκλους γύρω τους...
Συνεπώς ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ GPS = χαμένη υποθεση. Εχω κάνει βέβαια και τραγελαφικά λάθη ωστόσο η απορία μου ειναι η εξής : δεν αναρωτηθηκαν , δεν είδαν ότι για αλλού αυτοί κινήσανε και αλλού το gps τους πήγε ? ? ? ![]()
|
![]() |
|
||||
Το πρώτο πράγμα που κάνεις μ' αυτά τα μηχανάκια του διαβόλου (
![]() Όπως, πολύ σωστά επισημαίνει κι ο Morgul, τα συστήματα πλοήγησης με GPS, συμπλήρωμα στο χάρτη και τη κοινή λογική είναι... δεν τα «καβαλάμε» και πάμε «ντουγρού» ![]()
VmF Skisters of Mercy © An eye for an eye, will make us all blind... Mahatma Ghandi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pazo : 30-07-09 στις 19:57 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αμα το GPS σου εχει βγη στην συνταξη..αυτα παθαινης....
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|