![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
καλα!!! ποιος νομιζει οτι ειναι;;; εγω;;;
παει χαλασε ο κοσμος... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() |
|
![]() |
|
||||
Επειδή έκανε τα παιδιά ή επειδή δε μπορεί να τα συντηρήσει; Γιατί τίποτα εκ των δύο δεν είναι πρωτότυπο.
|
![]() |
|
||||
Μα στα 29 του ;;;;; Πώς τα πρόλαβε;;;;; Θα μου πεις, δεν περίμενε να γεννηθεί το ένα για να σπείρει το άλλο ...... πυροβολούσε κι έφευγε, αλλά και πάλι .....
![]()
|
![]() |
|
||||
επειδη ειχε ..... παραισθησεις ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
και ερωτώ:γιατί η πολιτεία,δηλαδή ο απλός κόσμος,πρέπει να μεριμνήσει τώρα για τις υποχρεώσεις ενός ανεύθυνου που απλά δεν ήξερε τη λέξη "προφυλακτικό"?????????
|
![]() |
|
||||
Και μια στειρωσούλα by the way δε θα έβλαπτε! (ναι, ξέρω... ανθρώπινα δικαιώματα και μπλα μπλα μπλα...)
|
![]() |
|
||||
συμφώνω απόλυτα.ωστόσο πραγματικά αξίζει να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να μπορείς να του προσφέρεις τα στοιχειώδη???γιατί σίγουρα ούτε η άμβλωση είναι λύση σε κάτι τετοιες περιπτώσεις όμως τη βλέπω με άλλο μάτι.συγνώμη κιόλας.
|
![]() |
|
||||
Αλήθεια... πραγματικά τώρα πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος θα μπορούσε να μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί όοοολο αυτό;...
It's all Greek to him!
|
![]() |
|
||||
φυσικα για το χαπι ουτε κουβεντα...
μονομερης η ευθυνη μονομερης η ευχαριστηση και μονομερης η βλακεια... αντε καλα ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Εκτός από τις ευθύνες του κυρίου, οι άλλες μισές ευθύνες είναι των κυριών!
Δεν ευθύνεται μόνο εκείνος για την πράξη ή τις εγκυμοσύνες, τα παιδιά που γεννήθηκαν. Τουλάχιστον η μοιρασιά είναι 50 -50! Και από την πλευρά της γυναίκας έχω να πω πως η κάθε γυναίκα έχει την ευθύνη του εαυτού τους, οφείλει να έχει την ευθύνη του εαυτού της. Δηλαδή να προστατεύσει η ίδια τον εαυτό της από κάθε είδους επαφή χωρίς προφύλαξη και αυτό αφορά όχι μόνο σε μια τυχόν εγκυμοσύνη αλλά κ σε όλους τους άλλους κινδύνους. Το σχόλιο γίνεται με αφορμή το θέμα αυτό και είναι γενικό. |
The Following 3 Users Say Thank You to christi For This Useful Post: | ||
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αριθμητική διαφορά ευθυνών ![]()
|
![]() |
|
||||
σε ευχαριστ'ω μικρή μου purple anemona που με έβγαλες από τον φαύλο κύκλο μίας ακόμα διαφωνίας...να είσαι καλά.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|