Acrobase  

Καλώς ήρθατε στην AcroBase.
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase.
H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη.

Επιστροφή   Acrobase > Υπολογιστές και Τεχνολογία > Πληροφορική και Επικοινωνία
Ομάδες (Groups) Τοίχος Άρθρα acrobase.org Ημερολόγιο Φωτογραφίες Στατιστικά

Notices

Δεν έχετε δημιουργήσει όνομα χρήστη στην Acrobase.
Μπορείτε να το δημιουργήσετε εδώ

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Αξιολόγηση: Αξιολόγηση θέματος: 1 Ψήφοι, 5,00 κατά μέσο όρο. Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 12-12-06, 17:15
Το avatar του χρήστη Xenios
Xenios Ο χρήστης Xenios δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 

Τελευταία φορά Online: 12-11-16 10:12
Φύλο: Άντρας
Τα 20 Freeware προγράμματα που δεν θα πρέπει να σας λείπουν

Το Internet προσφέρει μια τεράστια ποικιλία software στον χρήστη που έχει όρεξη να ερευνήσει. Άλλα από αυτά τα προγράμματα είναι απαραίτητα και άλλα όχι τόσο, άλλα εμπορικά και άλλα δωρεάν. Το Computer Active συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα καλύτερα δωρεάν και άκρως απαραίτητα εργαλεία για εσάς και το PC σας.

OpenOffice
http://el.openoffice.org
(67,2MB)
Μια σουίτα Office είναι ουσιαστικό εργαλείο για την σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας και ήδη -κατά πάσα πιθανότητα- θα διαθέτετε το Microsoft Office. Εφόσον όμως δεν επιθυμείτε να επενδύσετε το απαραίτητο ποσό, το OpenOffice αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική λύση και δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα. Εκτός από επεξεργασία κειμένου και φύλλα εργασίας, το OpenOffice περιλαμβάνει σχεδιαστικό πρόγραμμα και βάση δεδομένων. Δεν διαθέτει email και software επαφών, αλλά παρακάτω θα βρείτε προγράμματα που διαθέτουν αυτές τις δυνατότητες.

Firefox
www.mozilla.com/firefox
(4,9MB)
Ο Internet Explorer συνοδεύει τα Windows και είναι απαραίτητος για το Windows Update, αλλά δεν υπάρχει άλλος σοβαρός λόγος να προσδεθείτε σε αυτόν. Ο Firefox προσφέρει μεγαλύτερη online προστασία και περιέχει αρκετά έξτρα χαρακτηριστικά, όπως το άνοιγμα σελίδων σε καρτέλες. Επίσης κάνει χρήση εργαλείων επεκτάσεων (Extensions), τα οποία μπορείτε να επιλέξετε (πραγματικά τεράστια ποικιλία) καi να προσαρμόσετε τον browser σε αυτά. Ο Firefox μπορεί να εμποδίσει τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα και να κάνει χρήση RSS πηγών για να αλλάξει τους σελιδοδείκτες (bookmarks) ώστε να εμφανίζουν τις τελευταίες ειδήσεις.

Thunderbird
www.mozilla.com/thunderbird
(6,00MB)
Ο Thunderbird αποτελεί το αντίστοιχο του Outlook Express και αυτό που προσφέρει είναι καλύτερη προστασία και εντυπωσιακά επιπλέον χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με το Outlook Express, οι ιοί δεν ενεργοποιούνται με την ανάγνωση ενός email. Επίσης, ο Thunderbird θα εισάγει όλα τα emails και τις λεπτομέρειες λογαριασμού που έχετε στο Outlook Express. Ένα εργαλείο anti-phishing ελέγχει για κακόβουλα emails, ενώ τα φίλτρα για junk-mail μπλοκάρουν τα λιγότερο επικίνδυνα, αλλά εξίσου ενοχλητικά spam emails.

Skype
www.skype.com
(12,2MB)
Υπηρεσία Internet τηλεφωνίας, η οποία σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους χρήστες δωρεάν μέσω υπολογιστή, αλλά και με σταθερό ή κινητό τηλέφωνο έναντι ελάχιστου χρηματικού αντιτίμου. Με το Skype μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις εθνικές και διεθνείς με ελάχιστο κόστος. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα να μισθώσετε έναν τηλεφωνικό αριθμό για να τον χρησιμοποιήσετε για εισερχόμενες κλήσεις σε έναν λογαριασμό Skype με ηχητικό μήνυμα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε τα μηνύματά σας σε περιπτώσεις που δεν είστε online.

Trillian
www.ceruleanstudios.com
(8,58MB)
Το instant messaging είναι ένας πρακτικός τρόπος για να συνομιλείτε online και έχει πολλά προτερήματα σε σχέση με το email. Το Trillian αποτελεί μια λύση στα πολλά διαφορετικά πρότυπα των προγραμμάτων instant messaging, μιας και μπορεί να συνεργαστεί με τα AOL, MSN, και ICQ. Το πρόγραμμα προσφέρει και τη δυνατότητα ηχητικών συνομιλιών, παρόλο που οι βίντεο-κλήσεις απαιτούν την αναβαθμισμένη εμπορική έκδοση του προγράμματος. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του ξεχωρίσαμε το εργαλείο Instant Lookup για έρευνα στη Wikipedia, προειδοποίηση επαφών, εκατοντάδες emoticons και ήχους.

The GIMP
http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html
(7,74MB)
Ακόμα και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που λαμβάνονται από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή scanner χρειάζονται πολλές φορές αναπροσαρμογή ή βελτίωση. Το GIMP είναι ένας πανίσχυρος επεξεργαστής φωτογραφίας που μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα διαθέτει ξεχωριστά παράθυρα εργασίας, οπότε ο χρήστης μπορεί να οργανώσει ευκολότερα το περιβάλλον εργασίας.

iTunes
www.apple.com/itunes
(35MB)
Πολλοί από εμάς αρέσκονται να ακούν μουσική ενώ χρησιμοποιούν υπολογιστή και το iTunes προσφέρει τη δυνατότητα αυτή και παράλληλα πολλά περισσότερα. Το πρόγραμμα διαθέτει και μια άμεση σύνδεση με το online κατάστημα για αγορά μουσικής. Η μουσική που θα κατεβάσετε μπορεί να οργανωθεί κατά καλλιτέχνη και άλμπουμ ή αυτόματα να καταχωρισθεί στα αγαπημένα σας. Μπορείτε να γράψετε τα δικά σας CDs από το iTunes και το πρόγραμμα θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τη μουσική που αγοράσατε από το κατάστημα iTunes.

7-Zip
www.7-zip.org
(818KB)
Τα περισσότερα αρχεία υπολογιστή μπορούν να συμπιεστούν ώστε να εξοικονομηθεί χώρος ή για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος που απαιτείται για να αποστείλετε email. Τα Windows διαθέτουν δυνατότητα εξαγωγής αρχείων από συμπιεσμένη μορφή, αλλά περιορίζονται σε κάποιους βασικούς τύπους. Το 7-Zip μπορεί να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους τύπους συμπιεσμένων αρχείων, συμπεριλαμβανομένου και του .RAR. Το 7-Zip ενσωματώνεται στα Windows, ώστε η επιλογή της αποσυμπίεσης αρχείων να περιλαμβάνεται στο μενού που εμφανίζεται κάνοντας δεξί κλικ.

DivX for Windows with DivX Player
www.divx.com
(15,20MB)
To "πακέτο" αυτό περιλαμβάνει τον DivX Player, αλλά και τα DivX 6.2 codec και DivX Converter. Ο Player αναπαράγει όλα τα αρχεία .AVI και .DivX που περιέχουν video και ήχο. To codec "επεκτείνει" τη δυνατότητα αναπαραγωγής σε όλους τους δημοφιλείς media players και υποστηρίζει αγγλικά, γερμανικά και ιαπωνικά. Ο player έχει βελτιωθεί ώστε να αναπαράγει όλα τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του DivX, συμπεριλαμβανομένων μενού επιλογής σκηνών, κεφαλαίων, υποτίτλων κ.λπ. Το πρόγραμμα προσθέτει και έναν διαχειριστή downloads που σας επιτρέπει να κατεβάζετε παράλληλα πολλά videos, να διακόπτετε και να επανεκκινείτε downloads κ.ο.κ.

AOL Active Virus Shield
http://www.activevirusshield.com/ant...eeav/index.adp
(13,6MB)
Η αγορά διαθέτει πολλά ποιοτικά προγράμματα anti-virus που όμως είναι εμπορικά και πολλές φορές αρκετά ακριβά. Το anti-virus software της AOL είναι δωρεάν και θα προστατεύσει το PC σας από γνωστές και άγνωστες επιθέσεις ιών, spyware, Trojan horses κ.λπ. Το ευέλικτο αυτό πρόγραμμα εγκαθίσταται εύκολα (απαιτεί μόνο την εισαγωγή του email σας για αποστολή κωδικού ενεργοποίησής του), παραμένει πάντα ενεργό και ενημερώνεται αυτόματα κάθε ώρα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τις παραδοσιακές μεθόδους ελέγχου συνδυάζοντάς τες με προχωρημένη τεχνολογία ώστε να βοηθήσει στην ανίχνευση και στην προστασία ενάντια σε κακόβουλα προγράμματα που μπορεί να "μολύνουν" τον υπολογιστή σας.

ZoneAlarm http://www.zonelabs.com/store/conten...eeDownload.jsp
(13MB)
Όπως ακριβώς και με την προστασία anti-virus, έτσι και το firewall αποτρέπει τους hackers από το να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα PC. Η βασική δωρεάν έκδοση του ZoneAlarm είναι ένα firewall για οικιακούς χρήστες και σε αντίθεση με το Windows Firewall καταγράφει τα προγράμματα στον υπολογιστή σας που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet, καθώς επίσης και όσα προέρχονται "απέξω". Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να "ξεχωρίζει" ανάμεσα στο οικιακό δίκτυο και στο Internet, οπότε δεν παρεμβάλλεται εμποδίζοντας δραστηριότητες όπως το gaming.

Ad-Aware SE Personal Edition
www.lavasoft.de
(2,72MB)
Δυστυχώς, οι ιοί και οι hackers δεν είναι οι μόνες απειλές online. Το Spyware μπορεί να αποτελεί σαφώς μικρότερο πρόβλημα, αλλά παραμένει ενοχλητικό και έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση της περιήγησής σας στο Internet. Το Adaware θα ελέγξει τον υπολογιστή σας για να απομακρύνει τα spyware που έχουν εγκατασταθεί και για να διασφαλίσει πως δεν θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα. Η παραπάνω διαδικασία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους χρήστες dial-up σύνδεσης, καθώς διασφαλίζει πως ο τηλεφωνικός αριθμός που χρησιμοποιεί ο χρήστης για το Internet δεν θα αντιστοιχεί σε υψηλής χρέωσης αριθμό.

RSSOwl
www.rssowl.org
(5,0MB)
Το RSS είναι ένας απλός τρόπος για να λαμβάνετε περιεχόμενο (ειδήσεις, πληροφορίες) από επιλεγμένα sites. Αντί να επισκέπτεσθε το ίδιο το site το RSSOwl κατεβάζει μια περίληψη του νέου περιεχομένου Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να συγκεντρώσετε, να οργανώσετε, να ενημερώσετε και αν αποθηκεύσετε πληροφορίες από οποιαδήποτε βολική πηγή. Διαθέτει ευπροσάρμοστο περιβάλλον και προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης επιλεγμένων πληροφοριών σε μια ποικιλία προτύπων για να τα δείτε και να τα μοιραστείτε online. Το RSSOwl σας "προτείνει" ευρεία ποικιλία από πηγές RSS, καμία από τις οποίες δεν θα κατέβει αυτόματα, με συνέπεια να περιορίζεται ο κίνδυνος για υπερβολικές χρεώσεις.

Acrobat Reader
www.adobe.com
(20ΜΒ)
To Acrobat Reader έχει γίνει πλέον ένα βασικό εργαλείο για την ανάγνωση online εγχειριδίων. Ο βασικότερος λόγος είναι πως το πρότυπο αρχείου που χρησιμοποιεί ο Reader (το PDF) εγγυάται πως αυτό που θα δείτε στην οθόνη θα εκτυπωθεί όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Το Adobe Reader προσφέρει τη δυνατότητα κύλισης για να μπορείτε να διαβάσετε μεγάλης έκτασης κείμενα αλλά και για να προσαρμόσετε το μέγεθος της σελίδας ώστε να χωρέσει στη σελίδα του εκτυπωτή.

Google Desktop
www.desktop.google.com
(2,0MB)
Είναι πολύ συχνό φαινόμενο να διαθέτετε έναν μεγάλο αριθμό από αρχεία, οπότε να μην μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Η λύση μπορεί να βρεθεί στο Google Desktop. Το εργαλείο αυτό καταχωρεί όλο το περιεχόμενο των εγγράφων -το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε στο πρόγραμμα αυτό που ψάχνετε και θα εμφανίσει όλα τα σχετικά αρχεία στον υπολογιστή σας.

Post-It Software notes
http://www.vnunet.com/computeractive...software-notes
(1,9MΒ)
Η ηλεκτρονική έκδοση των γνωστών Post-It αποτελεί έναν εγγυημένο τρόπο για να κρατάτε τις πολύτιμες πληροφορίες σας στον υπολογιστή. Οι σημειώσεις σας μπορούν να μετακινηθούν στην οθόνη ή να σμικρυνθούν στο επίπεδο ενός μικρού εικονιδίου. Μπορείτε εξάλλου να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου ή να προσθέσετε έναν "συναγερμό" ώστε να σας τραβήξει την προσοχή στη σημείωση.

Audacity
audacity.sourceforge.net
(2,3ΜΒ)
Το Audacity είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για την ηχογράφηση και την επεξεργασία μουσικών οργάνων, φωνής ή απλά ήχων που αναπαράγονται στον υπολογιστή ή στο Internet. Tο Audacity μπορεί να ηχογραφήσει clips μεγαλύτερα από ένα λεπτό και να αναμείξει μέχρι και 16 διαφορετικές ηχογραφήσεις. Διαθέτει επίσης και έλεγχο της έντασης ώστε να διασφαλιστεί η σωστή ένταση κατά την εισαγωγή, ενώ οι πιο προχωρημένοι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την οξύτητα ή την ταχύτητα ενός τραγουδιού.

Cheetah Audio Converter
http://www.computeractive.co.uk/vnun...udio-converter
(7,70MB)
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας χρήστης με τους media players είναι πως τα τραγούδια που έχει στον σκληρό δίσκο του συχνά είναι σε "λάθος" μορφή, οπότε δεν μπορούν να αναπαραχθούν πουθενά αλλού. Το Audio Converter είναι ένα απλό πρόγραμμα που μπορεί να κάνει μετατροπές από MP3 σε WAV, OGG και WMA. Το πρόγραμμα διαθέτει μεν τις στοιχειώδεις λειτουργίες, άλλα είναι αρκετά εύχρηστο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε τα αρχεία κατευθείαν στο παράθυρο του προγράμματος.

PDF reDirect
www.exp-systems.com
(5,61MB)
Όπως ήδη αναφέραμε και για το Adobe Reader, το πρότυπο PDF ουσιαστικά διασφαλίζει πως τα έγγραφά σας εμφανίζονται και εκτυπώνονται όπως θα έπρεπε. Το PDF reDirect εγκαθιστά έναν εικονικό εκτυπωτή -απλά εκτυπώστε ένα έγγραφο από οποιοδήποτε πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τον PDF reDirect εκτυπωτή και ένα έγγραφο PDF θα δημιουργηθεί.

Deep Burner
www.deepburner.com
(2,42MΒ)
Το Deep Burner προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν οπτικό δίσκο με ταινίες ή μουσική ή ακόμα και φωτογραφικό άλμπουμ. Το πρόγραμμα κάνει χρήση τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών συσκευών εγγραφής και είναι εύχρηστο. Οι δίσκοι μπορούν να εγγραφούν δια μιας, αλλά μπορείτε και να προσθέτετε δεδομένα αργότερα, ώστε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τα πολύτιμα δεδομένα σας. Ένα γράφημα στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος σάς δείχνει κατά πόσον τα επιλεγμένα για εγγραφή δεδομένα χωράνε σε ένα δίσκο CD ή DVD. Επιπρόσθετα, το Deep Burner μπορεί να δημιουργήσει ετικέτες για δίσκους και θήκες.
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου,
μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 12-12-06 στις 17:21
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 12-12-06, 19:29
Το avatar του χρήστη Gildor
Gildor Ο χρήστης Gildor δεν είναι συνδεδεμένος
High Elf
 

Τελευταία φορά Online: 08-05-17 14:17
Φύλο: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Η διαθεσή μου τώρα:
Τα μισα απο αυτα δεν ειναι 'freeware'!

για μια αλλη λιστα τσεκαρετε το opensourcewindows.com
__________________
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις...
Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή!
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 12-12-06, 19:37
avel Ο χρήστης avel δεν είναι συνδεδεμένος
Mέλος
 

Φύλο: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Για PDF export, υπάρχει το PDFcreator, το οποίο είναι εξαιρετικό και open-source.

Αντί του trillian, βάλε το gaim.... Το freeware trillian δε μπορεί καν να συνδεθεί με XMPP+TLS.

Το antivirus που γράφεις δε θα το ξέρω, εγώ θα πρότεινα το Avast!.

Τέλος, θα πρόσθετα στη λίστα οπωσδήποτε, το iTunes, το ffdshow, το VideoLAN Client (aka VLC) και το MediaPortal.

Α ναι, και το Last.FM. Και το Google Earth. και και και και...
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 12-12-06, 20:05
Το avatar του χρήστη Gildor
Gildor Ο χρήστης Gildor δεν είναι συνδεδεμένος
High Elf
 

Τελευταία φορά Online: 08-05-17 14:17
Φύλο: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Η διαθεσή μου τώρα:
Το iTunes ηδη ειναι στη λιστα

Παντως το OO.o εχει απο μονο του δυνατοτητα για pdf export

edit: Τι θα λεγατε ο καθε χρηστης να κανει μια λιστα απο τα αγαπημενα του και πιο χρησιμα δωρεαν προγραμματα (εφοσον βεβαια δεν εχει αναφερθει καποιο παορηγουμενως;
__________________
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις...
Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 13-12-06 στις 12:25
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 13-12-06, 14:51
Το avatar του χρήστη papa
papa Ο χρήστης papa δεν είναι συνδεδεμένος
Administratore Symphoroso (Ιταλιστι)
 

Τελευταία φορά Online: 17-10-14 00:05
Φύλο: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Η διαθεσή μου τώρα:
ολα καλα νεε μου αλλα το δωρεαν αντιβαιρους ειναι ανεξαρτητο η πρεπει
να ξηλωσουμε αυτο που εχουμε και να αρκεστουμε σε αυτο;
αναλυσατε παρακαλω
φιλακια
παπιτουλης ο ασχετος
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 13-12-06, 15:00
Το avatar του χρήστη Xenios
Xenios Ο χρήστης Xenios δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 

Τελευταία φορά Online: 12-11-16 10:12
Φύλο: Άντρας
Αρχική Δημοσίευση από papa Εμφάνιση μηνυμάτων
ολα καλα νεε μου αλλα το δωρεαν αντιβαιρους ειναι ανεξαρτητο η πρεπει
να ξηλωσουμε αυτο που εχουμε και να αρκεστουμε σε αυτο;
Ε, για να το βάλετε Γιωργάκη μας πρέπει να ξηλώσεις το άλλο.

Παντως εγώ προτιμάω το Αvast antivirus, είναι εξαιρετικό και freeware.
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου,
μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 13-12-06, 15:05
Το avatar του χρήστη Zerocool
Zerocool Ο χρήστης Zerocool δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος
 

Τελευταία φορά Online: 27-02-17 19:31
Φύλο: Άντρας
συμφωνω το avast ειναι απο τα καλυτερα δωρεαν αντιβιοτικα.
Απάντηση με παράθεση
  #8  
Παλιά 13-12-06, 15:14
Το avatar του χρήστη Gildor
Gildor Ο χρήστης Gildor δεν είναι συνδεδεμένος
High Elf
 

Τελευταία φορά Online: 08-05-17 14:17
Φύλο: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Η διαθεσή μου τώρα:
επιτρεψτε μου να αρχισω κι εγω μια λιστα απο τα πιο χρησιμα (η εστω ενδιαφεροντα) προγαμματα

Abexo... αγνοω τη χρησιμοτητα ενος registry cleaner αλλα για να υπαρχουν θα πει οτι χρειαζονται.. ειναι το μονο δωρεαν που μπορειτε να βρειτε αν και οχι το καλυτερο
CCleaner... προγραμματακι που καθαριζει σκουπιδακια στο registry, cookies, histories, logs και επεξεργαζεται τη λιστα startup
spybot... μου φαινεται ειναι το καλυτερο προγραμμα antispyware... απο προσωπικη δοκιμη, βρισκει πραγματα που δε βρισκουν τα αλλα 4 που εχω
sunbird... απο το προγραμμα mozilla... ενα organiser-ημερολογιο με ξυπνητηρι που μοιαζει πολυ με το Korganizer και εψαχνα κατι τετοιο και για τα Παραθυρα. Ακομα βρισκεται σε πρωιμο σταδιο. Μειονεκτημα του η ανικανοτητα να τρεχει σαν application-daemon, και να πρεπει να το εχετε ανοιχτο μονιμως. Υπαρχει και σαν Plugin του thunderbird για να στελνετε προγραμματισμενα e-mails
CDburnerXP Pro... γραφει cd και εχει εξαιρετικο Interface, με σημαντικο μειον, το οτι δεν κανει αντιγραφα
Editpad... ενας χρησιμος και οικονομικος αντικαταστατης του notepad
dbpoweramp... συλλογη απο utilities για μετατροπη αρχειων ηχου, συμπιεση, cd ripping κλπ σε παρα πολλα φορματ (εξαρταται απο τα plugins που θελετε)
Τελος το χρησιμοτατο Getright για να εχετε τον ελεγχο στα download σας (ξερω οτι καποιοι το μισουν αλλα θα ηθελα να ξερω και καποιο καλυτερο). Μια opensource πιο μινιμαλιστικη εναλλακτικη ειναι wxDownloadFast


Επισης...

LBC (led binary clock)... για πλακα :Ρ ενα Desktop ρολοι δυαδικου συστηματος
__________________
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις...
Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 16-12-06 στις 12:28
Απάντηση με παράθεση
  #9  
Παλιά 28-01-07, 13:11
Το avatar του χρήστη Jesse James
Jesse James Ο χρήστης Jesse James δεν είναι συνδεδεμένος
Μέλος
 

Τελευταία φορά Online: 03-04-08 19:27
Φύλο: Άντρας
Η διαθεσή μου τώρα:
Φρι Σόφτγουερ

Λοιπόν έχω να πω ότι αυτό είναι ένα καταπληκτικό αρθράκι και παρότι δεν έχω καταλήξει σε λίστα με αγαπημένα freeware (μια και είμαι νέος στο σπορ του open source windows), βρήκα μια πολύ ωραία διεύθυνση που ελπίζω οτί θα σας αρέσει όπως μου άρεσε κι εμένα...

http://www.techsupportalert.com/best..._utilities.htm

...άντε και καλό ψάξιμο!
Απάντηση με παράθεση
  #10  
Παλιά 28-01-07, 13:19
Το avatar του χρήστη Xenios
Xenios Ο χρήστης Xenios δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 

Τελευταία φορά Online: 12-11-16 10:12
Φύλο: Άντρας
Αρχική Δημοσίευση από Jesse James Εμφάνιση μηνυμάτων
βρήκα μια πολύ ωραία διεύθυνση που ελπίζω οτί θα σας αρέσει όπως μου άρεσε κι εμένα...
Εξαιρετικές όντως, πολύ καλοστημένη αναφορά με όλα τα σχετικά links. Ευχαριστώ που την μοιράστηκες μαζί μας.
__________________
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου,
μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης Αξιολογήστε αυτό το θέμα
Αξιολογήστε αυτό το θέμα:

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.