![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τότε που ήμουν 6 ετών και χαζευα τα παιχγνίδια και έλεγα
τι θα μου παρει η νονα μου; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 01-12-08 στις 21:30 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ήξερα όμως ότι δεν είχα να περιμένω δώρο, τα πράγματα εκείνη την χρονιά είχαν αλλάξει, δεν ήμουν ανέμελος, περίμενα να πω τα κάλαντα για να δώσω τα χρήματα στην Μάνα μου.
|
![]() |
|
||||
Ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περνούσαμε, κι εγώ κι αυτή, χωρίς τον πατέρα.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Το σπιτη φανταζε τρομακτικα αδειο με τον πατερα κοντα στον θεο και την μανα να τρεχει να προφταση δουλεια και μετα γρηγορα μαγειρεμα,καθαρισμα πλυντηρια.
Varthol On Line Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη purple anemone : 02-12-08 στις 13:54 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ τσακωνόμουνα με τον καλύτερό μου φίλο, γιατί αυτός δεν ήξερε τα κάλαντα και επειδή δεν ήθελε να τα μάθει ήθελε να πούμε ένα άλο χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που ήξερε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη purple anemone : 02-12-08 στις 14:45 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μάλλον όμως η διάθεσή μου ήταν τέτοια που έψαχνα αφορμή για να τσακωθώ.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ξαφνικά ομίχλη έπεσε παντού, δεν έβλεπες ούτε λίγο πιο δίπλα, κάτι σαν σφύριγμα διαπεραστικό ακούστηκε και ένας δυνατός κρότος, αμέσως μετά.
|
![]() |
|
||||
Ο φίλος μου ο Θωμάς κι εγώ από ένστικτο αρχίσαμε να τρέχουμε με όση δύναμη είχαμε, χωρίς να ξέρουμε ούτε γιατί τρέχουμε, ούτε από τι προσπαθούμε να γλιτώσουμε.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
"βρε κοιτα να δεις!" σκεφτηκα... "δυσκολα πεθαινουν οι παλιες συνηθειες..."
μιαπαπιαμαποιαπαπια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη purple anemone : 03-12-08 στις 20:18 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Χωθήκαμε σε μια γωνιά και μια τεράτσια λάμψη μας έκανε να κλείσουμε τα μάτια.
|
![]() |
|
||||
και μετα ενα φοβερο βουητο η γη να τρεμει, και εμεις να μην ξερουμε προς τα που να τρεξουμε
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Και τότε τον είδα...τον είδα και νόμιζα πως με γελούν τα μάτια μου ... μα έστεκε εκεί μπροστά μου ... ίδιος ... έτσι όπως τον θυμόμουν ... έτσι όπως ήταν πριν ... πριν ...
|
![]() |
|
||||
Τον πλησίασα αλλά είδα ότι έκανα λάθος, αυτός φορούσε παράξενα ρούχα και είχε μια τεράστια άσπρη γενειάδα.
|
![]() |
|
||||
Με κοίταξε βαθιά στα μάτια και φώναξε δυνατά "χο χο χο!"
Βρε βρε τα παιδιά...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη purple anemone : 03-12-08 στις 20:19 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|