![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Θα το σκεφτω Maralin....προς το παρον Νοιωθω αδεσποτος..
![]() |
|
![]() |
|
|||
Θυμάμαι μία φορά στα φοιτητικά μου χρόνια κάποιο παιδί απο την παρέα είχε δώσει σκυλοτροφή σε κάποια κοπέλα να φάει (εν αγνοία της φυσικά)!
Θα της δείξω λοιπόν την εν λόγω έρευνα για να νιώσει "καλύτερα". ![]() ![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην dimitrios83 για αυτό το μήνυμα: | ||
maralin (03-11-08) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
οχιιι μα γιατι το λες varthol???
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() μου αρεσει που γελας κιολας!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
χε χε....Μα δεν ειδες το νεο μου Avatar......Eγινα αδεσποτος οταν εγραφες το θεμα.....και σαν συμπτωση γελεσα...μονο!
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
ΥΓ: Εξάλλου νομίζω πώς οι κάθε λογής σκυλοτροφές είναι "καλύτερες" απο κάτι ταχυφαγεία στα οποία τρώμε...Τουλάχιστον οι σκυλοτροφές περιέχουν και κάποιες βιταμίνες σε αντίθεση με το...πλαστικό που τρώμε σαν τρελοί ![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην dimitrios83 για αυτό το μήνυμα: | ||
maralin (08-11-08) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|