![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Άστοχη η κίνησή του κατά τη γνώμη μου.
|
![]() |
|
||||
Ορθη και λογικη η εξηγηση του Κιβι.
|
![]() |
|
||||
Λάθος κίνηση, indeed.
|
![]() |
|
||||
Εδω ο Βαλλιανατος αντιτιθεται σε οποιαδηποτε τετοια διακριση, ακομα κι αν προκειται για κατι που θα ειναι υπερ των γκευ εναντι των αλλων
ΥΓ. Μολις συνειδητοποιησα οτι αυτος που συμπαθει τους ομοφυλοφιλους λεγεται ομοφυλοφιλόφιλος
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 11-04-08 στις 00:38 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ki αν βαπτιστει στον Ιορδάνη ....Χατζηομοφυλοφιλόφιλος ( τόσκισα πάλι ε;
![]()
|
![]() |
|
||||
Τελικά πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να έχουν ίση αντιμετώπιση ή να ξεχωρίζουν...
Αν το έκανε η πολιτεία από μόνη της είμαι 100% σίγουρος ότι θα έβγαιναν και θα ξεκατινιαζόντουσαν στα κανάλια φωνάζοντας για άνιση μεταχείριση, για γκέτο ακόμη και στα νεκροταφεία, κλπ κλπ. Τώρα που το έκαναν μόνοι τους χαίρονται κιόλας... Τι να πω; Btw, αν είναι από τον πόντο θα λέγεται Χατζηομοφιλοφιλοφιλίδης; ![]()
|
![]() |
|
||||
Τελείως λάθος κίνηση για πάμπολλους λόγους, και τεράστιο βήμα προς τα πίσω.
|
![]() |
|
||||
Μ' αρέσει που στο θάνατο είμαστε όλοι ίδιοι ενώπιον του Θεού...
Δεν κατανοώ τη διάκριση. Μάλλον έχω χάσει επεισόδια σ' αυτόν τον κόσμο...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|