![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ίσα ρε μάγκα! ΧΧ γεννήθηκες και ΧΧ θα πεθάνεις. ώχουυυυυ...
|
![]() |
|
||||
Ετσι ακριβως... οι δημοσιογραφοι παλι προλογιζαν το θεμα ως κατι μεταξυ 'επιστημονικη φαντασια' και 'επιστημονικο επιτευγμα' και εκαναν αναφορες στην ταινια με τον Σβαρτσενεγκερ... εντελως ασχετο με το θεμα δηλαδη
![]()
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 29-03-08 στις 03:03 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
εξελιξεις....
Ο άνδρας γέννησε!
Ένα κοριτσάκι γέννησε την Παρασκευή ο αμερικανός τρανσέξουαλ Τόμας Μπίτι, που είχε γεννηθεί γυναίκα αλλά έκανε αλλαγή φύλου μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο 34χρονος Μπίτι, που νομικά είναι άνδρας, είχε προκαλέσει σάλο διεθνώς όταν ανακοίνωσε, τον περασμένο Απρίλιο, ότι είναι έγκυος. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, γέννησε στο νοσοκομείο Μπεντ, στο βορειοδυτικό Όρεγκον. Ο Τόμας Μπίτι είχε υποβληθεί σε χειρουργικές πλαστικές επεμβάσεις και σε ορμονοθεραπεία, όμως είχε κρατήσει τα γυναικεία όργανα αναπαραγωγής. Αποφάσισε να προχωρήσει σε τεχνητή γονιμοποίηση επειδή η σύζυγός του, Νάνσι, δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω υστερεκτομής. "Η επιθυμία να αποκτήσει κανείς παιδί δεν είναι ούτε ανδρικό ούτε γυναικείο χαρακτηριστικό. Είναι ανθρώπινη ανάγκη. Είμαι άνθρωπος και έχω το δικαίωμα να αποκτήσω ένα παιδί", είχε δηλώσει ο ίδιος στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
...ο άνδρας πάντα γεννούσε η δε γυναίκα έτικτε... με αυτά τα δεδομένα ο ''άνδρας'' αυτός γέννησε; ή ως (φύσει) ''γυναίκα'' έτεξε;
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Και ο άνδρας και η γυναίκα γεννούν. Η γυναίκα επιπλέον κυοφορεί και τίκτει.
Πάντως η αλλαγή φύλου του κύριου Beatie νομίζω πως δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Μπορεί με την ορμονοθεραπεία να επενέβη σε δευτερεύονται χαρακτηριστικά του φύλου (μαστοί, τριχοφυΐα, φωνητικές χορδές, μυική μάζα) αλλά διατήρησε τα κύρια χαρκτηριστικά του φύλου (γυναικεία γεννητικά όργανα) ![]() Εγώ την κόβω για γυναικάρα "με τα όλα της" που έχει μια ιδιαιτερότητα: να τη φωνάζει η κόρη της "μπαμπά" ;p
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|