![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
|
|||
![]()
ΜΙΑ ΑΛΗΘΗΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
> Μαμά βγήκα με τους φίλους μου. > Πήγα σε ένα πάρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην > πιω αλκοόλ. > > Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, > έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν περήφανη για μένα, γιατί είχα > ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω >αν πρέπει > να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φίλοι μου. > > Έκανα τη σωστή επιλογή! Η συμβουλή σου ήταν η σωστή. > Όταν το πάρτυ τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους χωρίς να είναι > σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου. Ήμουν σίγουρη ότι > ήμουν καθαρή. > Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε ..... > Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να > λέει «το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο». > Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρυνή. > Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις > δυνάμεις να μην κλάψω. > Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα > καταφέρει. > Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν > φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ. > Στο τέλος, αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να > πεθάνω. > Γιατί το κάνουν αυτό μαμά? Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές? > Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια. > Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί, στον μπαμπά να είναι δυνατός. > Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν > θα οδηγούσε. > > Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ, τώρα να ήμουν > ζωντανή ..... > > Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι > μαμά.. > Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη. > Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά....και να σου πω πόσο σε αγαπάω > Σε αγαπάω μαμά....αντίο!!! > > Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα σε > ένα δυστύχημα. > Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψυθίριζε αυτές τις λεξεις και η δημοσιογράφος > τις έγραφε σοκαρισμένη. > Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης > υπό την επήρρεια Αλκοόλ. > > Αν αυτό το μήνυμα έφτασε σε εσένα και το διαγράψεις, χάνεις την > ευκαιρία, ακόμα και αν δεν πίνεις να δώσεις στους άλλους να > καταλάβουν ότι και η δική σου ζωή κινδυνεύει . > Αυτή η μικρή χειρονομία μπορεί να κάνει τη διαφορά > > Στείλε το σε όσους γνωρίζεις > Ευχαριστώ >
|
![]() |
|
|||
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||