![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Λοιπόν, εγώ λέω καλησπέρα, με το που θ' αρχίσει η εκπομπή της Λαμπίρη στο STAR... έτσι μετράω το χρόνο.
![]() Αν δεν έχει εκπομπή η Λαμπίρη, πάει... χάνω το μπούσουλα... ![]()
|
![]() |
|
||||
Και με έτρωγε σήμερα το χέρι μου στα "πεταχτά"... Να πω καλημέρα ή καλησπέρα;
![]()
|
![]() |
|
||||
εγω λεω οτι λενε καλησπερα περιπου μετα τις 4 γιατι τοτε αρχιζει και απογευματιαζει... ο καθενας λεει καλησπερα οποτε του καπνισει ,αρα θα υπαρχουν διαφωνιες για αυτο το θεμα
εμεις εδω λεμε το απογευματακι ![]()
|
![]() |
|
||||
Φυσικά... Αν ήταν περίοδος με μεγαλύτερη κίνηση στην άκρο, θα βλέπαμε έναν νέο χρήστη που θα λεγόταν Goodafternoon_man και θα μας εξηγούσε με πάθος γιατί πρέπει να λέμε καλησπέρα αντί καλημέρα στις 13:00
![]()
|
![]() |
|
||||
λεω ενα βαρυ 'σπεραααα' που μισοακουγεται και περναει και για 'μεραααα' και ξεμπερδευω
![]()
|
![]() |
|
||||
εμεις στο χωριμο μου λεμε καλημέρα και στις 2 μμ γιατι εκεινη την ωρα ξυπναμε ...καλησπερα μετα τις 4-5!
|
![]() |
|
||||
Συνήθως μετά τις 12... Αλλά δεν είμαι και με το ρολόι στο χέρι!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|