![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() -"και τωρα πρεπει να ξανακλεισουμε το προγραμματισμενο ηδη ραντεβου?-Μα εχω ραντεβου με το γιατρο" και η απαντηση που λαμβανουν αυτοματως :¨Κοψτε το λαιμο σας!!ουτε εμεις φταιμε....." και επειτα βρε παιδι μου εινια κ ο τροπος..να μιλας ετσι με τοση ασχημια σε ενα γεροντα η μια γιαγιουλα....κριμα...
Ειναι η ζωη πολυ μικρη....μη το ξεχνας...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maralin : 21-07-11 στις 18:51 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ααααα, τετοιο όμορφο θέμα και εχει καιρό καποιος να γραψει κατι ,απο οτι βλέπω..και ναι καλά το καταλάβατε θα το φέρω εγω στο προσκήνιο.Θα ξεκινήσω με ενα μεγάλο χαμόγελο πρώτα!!
![]() Και τώρα γκρίνια ,τι νομίζατε ,ετσι θα σας άφηνα? ![]() ![]() Πηγαίνοντας το πρωι ,να πληρωσω σε τραπεζα ,υποχρεωση που είχα και εχοντας μπροστα μου μόνο 4 άτομα ,περίμενα μισή ωρα ,χωρις να τσουλαει η ουρά...και δεν βρέθηκε ,ενας μα ένας (εκτος απο έμενα) να παραπονεθεί για τον χρόνο που περιμεναν...θα μου πεις και τι εγινε σιγά...εε οχι εγινε ,γιατι εχω τυχει σε Δημόσιες υπηρεσιες που κάνουμε τον τσαμπουκά ,στους υπαλλήλους..εκει μάλλον μας παίρνει να γκρινιάζουμε ..στην τράπεζα ,όχι ομως ε?? Αυτά και καλή συνεχεια να εχουμε.
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
|||
![]() δεν θέλω να βρέχει κάθε μέρα, φτάνει, σαπίσαμε κι εμείς και τα φρούτα ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Xαμογελο βεβαια!!!!! χαχαχαχα
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Πουλάκια μου, ο Μάρας απλά έλαβε μέρος στο δίζυγο, το αγώνισμα του είναι οι κρίκοι, εκεί έχει κερδίσει μετάλλια σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() Είναι αυτός που στην «νεκρή ζώνη», όπως λέγεται του Ολυμπιακού Σταδίου, παίρνει συνεντεύξεις από τους αθλητές. Απλά μοναδικός, ξέρει πολλές γλώσσες, κάνει σωστές ερωτήσεις, που ακόμα και οι αθλητές, τον χαίρονται. Ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο αυτό.
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|