![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην konstantin@ για αυτό το μήνυμα: | ||
maralin (29-01-11) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() μα ειναι δυνατον ολοκληρη πολη και να εχει μονο ενα εφημερευον φαρμακειο και μια ουρα 2 τετραγωνα???? και μετα σου λενε μη γκρινιαζεις!Γινεται??? ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() Γκρίνια γιατί σε μία εκδήλωση που πήγα έφαγα το κρύο της ζωής μου, θα μου πείς γιατί δεν καθόσουν μέσα ,γιατί μέσα είχε υπερβολικό κόσμο και δεν υπήρχαν καρέκλες να κάτσω. ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() Ενα πολύ μεγάλο χαμόγελο και μπράβο σε γιατρούς που αν και δουλεύουν σε άσχημες συνθήκες ,πολλές ώρες ,με πολύ κόσμο να έχει προβλήματα ,εκείνοι οι περισσότεροι τουλάχιστον ,είναι εκει ακούραστοι και ας μήν έχουν κλείσει μάτι, μέρα εφημερίας και να σου χαρίζουν πάνω στον πόνο σου ένα χαμόγελο ![]() Καλό κουράγιο και συνεχίστε να προσφέρετε, σε αυτό το λειτούργημα!!!
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Αμοιβαια τα αισθηματα!!Ειστε ανεπαναληπτοι!!!Κοιταξτε να απολαυστε το τελευταιο σας βραδακι μεχρι τα ξημερωματα φυσικα!!!.....Τα φιλια μου και την αγαπη μου και στους 95!!!!!!! ![]()
Ειναι η ζωη πολυ μικρη....μη το ξεχνας...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maralin : 31-03-11 στις 20:48 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Πετυχες κι εσυ τον ενα και μοναδικο ταξιτζη που ακουει κλασσικη μουσικη στο ραδιοφωνο; :Ρ
|
![]() |
|
||||
κάθε που πίνω απ' την πηγή σου
κάτι μου καίει τον ουρανίσκο ψάχνω στο φως, μα δε σε βρίσκω μες στην αδιάκοπη ροή σου Αυτό άκουγε και μετά Σαββόπουλο. Ε, ναι, κλασικός. ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δοξα τω Θεω.... ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
εδώ μέσα αυτό το φατσάκι-->
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|