![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Γκρίνια ,γιατί οι πολυυυυυυύ συμπαθείς Δήμαρχοι,και Δημοτικοί σύμβουλοι προφανώς δεν τους έχει ακουμπήσει η οικονομική κρίση,μοιράζουν τα φυλλάδια αβέρτα στον κόσμο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αμα πια τα είπα και υσήχασα!!!!
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Σίγουρα θα τα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ.!!!!!
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και μετά γκρινιάζουν οτι όταν βρέχει πνιγόμαστε..ε πώς να μην πνιγόμαστε αφού εχουν βουλώσει τα φρεάτια απο τα σκουπίδια που πετάει ο καθένας?? ![]() Ο κάδος ήταν δίπλα..αλλά οχι καλυτερα είναι στον δρόμο...μην κουραστούνε και κάνουν ενα βήμα...
|
![]() |
|
|||
Ένα θέλω να πώ, ότι δεν αξίζει να γκρινιάζετε
για ασήμαντα πράγματα, όταν υπάρχουν άλλα σοβαρότερα προβλήματα στη ζωή, όπως τα αναπάντεχα σοβαρά προβλήματα υγείας. |
The Following 4 Users Say Thank You to HelenA For This Useful Post: | ||
![]() |
|
![]() |
|
||||
Θεέ της βροχής, να ξέπλενες το χώμα απ' τη βαρετή και, με εργοστασιακά αρώματα φορτωμένη, έρπουσα καλοσύνη... αλλά είσαι στρεβλός και σάπιος και δε μπορείς. Δε μπορείς, γι' αυτό και σου γκρινιάζω...
![]() ... μα σε μαθαίνω, κι αυτό δεν είναι νίκη σου, αλλά δική μου. ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ειναι η ζωη πολυ μικρη....μη το ξεχνας...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 16-11-10 στις 10:05 Αιτία: Διόρθωση ενός control χαρακτήρα |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Περάσαμε τέλεια..δεν έχω λόγια να το περιγράψω..τραγουδήσαμε, τραγούδια..δεκαετίας 80 φυσικά ![]() Είχε σχεδόν ξημερώσει και δεν το καταλάβαμε!! ![]() ![]() Πολλά φιλιά στους πρώην συμμαθητές και συμμαθήτριές μου...παιδιά σας ευχαριστώ για όλα!!!!
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|