![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Αξιολογήστε το θέμα | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Απίστευτο!
|
![]() |
|
||||
Έχω βρεθεί 1-2 φορές σε παρομοιες καταστασεις (βεβαια ο γκρεμός δεν ηταν 500μ αλλά "μολις" 50, και μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι τρομάκτικό.....
|
![]() |
|
||||
Εγώ το πιο τρομακτικό που έχω κάνει, ήταν πάνω στο Τρόοδος στην Κύπρο, στην διαδρομή Μονή του Κίκκου Λευκωσία.
Πηγαίναμε με ένα μινι πουλμανάκι, 5 ταξιδιωτικοί φορείς και 5 γνωστοί δημοσιογράφοι επίσημα καλεσμένοι του Κυπριακού Τουρισμού και της Cyprus Airways. Δίπλα μου καθόταν ένας γνωστός δημοσιογράφος, με απίστευτη πλάκα αλλά και που τα είχε δει όλα. Μάνα με χάνεις. Να χαθεί τέτοιο παλικάρι στο άνθος της ηλικίας του; Βάλτε λίγο μουσική να ξεχαστούμε.. βάζει μουσική ο οδηγός «Δύο πόρτες έχει η ζωή».. Όχι οχι αλλάξτε το... «Τον χάρο τον αντάμωσαν»... Ο δικός μου γυρίζει και μου λέει σοβαρά «Δεν κατεβαίνουμε να το πάρουμε με τα πόδια;».
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|