![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 16-03-10 στις 15:20 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
- [Άντε, προχώρα... μας τα 'χεις πρήξει... κι εσύ κι η χώρα σου η Ελλάδα... ευτυχώς έμαθα και μια καινούργια χώρα φέτος!]
- [Γ**ώ την τύχη μου, γ**ώ! Να ανοίξει η γη να με καταπιεί θέλω... πώς τα κάναμε έτσι... έχω κι αυτόν τον ξανθομπάμπουρα από πίσω που μου κάνει και το μάγκα!] - [Προχώρα... έχω κι άλλα να κάνω, δεν θ' ασχολούμαστε μαζί σας όλη την ώρα... φαταούλες και αγύρτες! Την όρεξή σας είχαμε! Βλάχοι!] - [Εμείς οι βλάχοι... όπως λάχει!] |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Μπορείς να το "διαβάσεις" κι αλλιώς...
[Όσο και να γκρινιάζετε, θα σας τ' αρπάξουμε και πάλι... στραβοκοιτά ο ξανθομπούμπουρας, αλλά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...] [@#@$@#%$%$^^&&&* με αυτούς που μπλέξαμε...]
|
![]() |
|
||||
Έτσι ακριβώς, Ναϊάς μου. Μαύρο χιούμορ ή αλλιώς "γελώ για να μην κλάψω".
![]() Easty, κακώς έβαλες το σήμα του δολλαρίου. Το ευρώ μας καίει. ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
χαχαχαχα!! καλή παρατήρηση!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|