![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων |
Αξιολόγηση: ![]() |
Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Που θα ήθελα να ήμουν τώρα;
Αποκλεισμένος σε ένα ορεινό σπίτι, με δύο μέτρα χιόνι έξω, το ψυγείο γεμάτο με μπριζόλες λουκάνικά και τα σχετικά, να υπάρχει τεράστιο απόθεμα ξύλου και να καίει το τζάκι ασταμάτητα. Να έχω μια καλή παρέα, να αγναντεύουμε το χιόνι και να κάνουμε την πλάκα μας. Ζητάω πολλά;
|
![]() |
|
||||
Είναι πολλές οι φορές που εκδηλώνουμε μια τάση φυγής, όχι επειδή το μέρος που βρισκόμαστε δεν μας ικανοποιεί, αλλά επειδή θέλουμε να βρεθούμε όσο πιο μακρυά μπορούμε από τυχόν προβλήματα ή διαφορες άλλες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι σαν να κάνουμε σύνδεση μέρους-γεγονότων. Αποδεικνύεται το παραπάνω από την τάση μας να περιγράφουμε εικόνες ηρεμίας και θαλπωρής όταν ερωτόμεθα 'που θα ήθελες να είσαι τώρα' . Το σκέφτηκα διαβάζοντας την απάντηση του Στέλιου και αναλογίστηκα ότι κάπως έτσι θα απαντούσα κι εγώ .
![]()
|
![]() |
|
||||
σε ενα καλο ουζαδικο με χιλιαδες μεζεδακια (και για τον στελακο ολα τα μυδια ρεζερβε) με οσο το δυνατον πιο πολλα ακροβασακια...
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!
...στα σύννεφα!! ![]()
«Όποιος έχει το πόδι του έξω από τη φωτιά, μπορεί εύκολα να δώσει συμβουλές σ' αυτούς που καίγονται» Αισχύλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Naias : 29-01-09 στις 16:29 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στη Πράγα και να περπατάω δίπλα στον ποταμό,να διασχίζω καποια απο τις γέφυρες!Αχ...Δεν υπάρχει πιο ομορφη πολη.Πραγματικά είναι σαν να έχει βγεί απο παραμυθι.Συμβουλεύω όποιον την επισκεφθει (τυχερέ) να περάσει και απο το χωριό Τσέσκι Κρούμλοβ.Το τοπίο πραγματικά αξίζει!!!!α και να δοκιμασει μια σούπα που σερβίρεται σε ενα καρβέλι ψωμι αδειο απο την ψίχα.και αυτο αξίζει
![]()
|
![]() |
|
||||
Είμαστε στο καταχείμωνο και ζητάτε χιόνια και βόρειους προορισμούς!
Σε πείσμα αυτού ο καιρός είναι ανοιξιάτικος με καταπληκτικές λιακάδες αυτές τις μέρες, όπως της πρωτοχρονιάς! Έτσι εγώ θέλω βόλτα σε ακρογιαλιά, σε εξοχή!! Να μαζέψουμε ήλιο!! |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Mα έτσι είναι η φυση του ανθρώπου...ζητάει αυτο που δεν έχει χωρις να εκτιμά αυτό που του δίνεται!Παρ'ολα αυτα θα συμφωνίσω πως μια βολτα στη θάλασσα είναι πάντα ελκυστική...Παντός καιρου κατα τη γνώμη μου.Αλιμονο σε σας που μενετε στην Αθηνα και μέχρι να δείτε θάλασσα..........
|
![]() |
|
||||
Εδω
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Μα είναι σαφής η ερώτηση του θέματος!
Δε λέει "πού θα θέλατε να είστε τώρα;" ![]() Αλλά για να μη σε αφήσω παραπονεμένο.... ΜΟΝΙΜΑ! ![]()
|
![]() |
|
||||
Εγώ βολεύομαι και μ' έναν πολύ πιο κοντινό προορισμό
![]()
|
![]() |
|
||||
χολαργο
![]() η και μερι την χαβαη δεν θα με πειραζε καθολου μα καθολου ![]()
|
![]() |
|
||||
αυτη τη στιγμη...θα ήθελα να κανω μακροβούτι στα νερα της αγαπημενης μου λιμνης και οπως θα ειμαι μεσα στο νερο να παρατηρω τα ψαρια καθως θα χρυσαφιζουν απο τον ηλιο........
τι ωρα είναι ? ? ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|