![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Mα όλα ανοιξιάτικα θα γίνουν βρε παιδί μου; Χάθηκε να μας αφήσουν να κάνουμε τα μπανάκια μας πρώτα;
Για δες καιρό που διάλεξε... Τελικά η 8η ταξιαρχία μπουγιουρντίμ θα πάρει φαλάγκι τους εσωγήινους ή θα τους αφήσει να ροκανίζουν το χριστουγενιάτικο δέντρο; Μόνο 4 χρόνια θα έχουμε για να γελάσει το χειλάκι μας; Δεν γίνεται να καθυστερήσει λίγο η Δευτέρα παρουσία και να γίνει Παρασκευή; Είμαι πολύ μουρτζούφλης όταν με κρίνουν Δευτεριάτικα...
|
![]() |
|
||||
Και παλι καλα ειναι.. γιατι η επικρατεστερη θεωρια μιλαει για πιο συντομα
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
Βιβλιων ειναι
![]()
|
![]() |
|
||||
Το ξέρετε ότι με αυτά και με αυτά ο κόσμος παίρνει δάνεια για να καλοπεράσει και δεν μπαίνει καν στο κόπο να τα ξεπληρώσει γιατί θα έρθει Δευτέρα παρουσία? μήπως είναι κόλπο των τραπεζών τελικά?
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν ξερω αν το λες σοβαρα η οχι, αλλα ξερω οτι διαφοροι κανονιζουν τη δημιουργια οικογενειας η οχι, συμφωνα με τις προφητειες των 'αιρεσεων' τους...
![]() Βεβαια δε φταιει ουτε η Δρουζα οτι κανενας αλλος... αυτη η ιστορια κραταει χρονια.. θυμαμαι το 91 που ειχε γινει της μοδας ο Νοστραδαμος και προσπαθουσαν να τον ταιριαξουν με την Αποκαλυψη
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 31-10-07 στις 13:30 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Πάντως πριν χρόνια είχα ακούσει στις ειδήσεις ότι γύρω στο 2018 αναμένεται να πέσει ένας μεγάλου μεγέθους μετεωρίτης στη Γη. Ίσως το ψάξω κάποια στιγμή...
![]()
|
![]() |
|
||||
H ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ 2020 ΤΡΕΙΣ ΣΟΦΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ... ![]() ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ! υ.γ: Εάν κάποιος γνωρίζει τα ονόματά τους, τι θα συμβεί τότε και πως θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση μέχρι την έλευσή τους ας μας πει...!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CORSAIR : 02-11-07 στις 01:00 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν παίζεσαι βρε παιδί μου, τελείωσε απλά δεν παίζεσαι...
|
![]() |
|
||||
Κυριε, κυριε, εμεις τα ξερουμε; τι κερδιζουμε; :Ρ
|
![]() |
|
||||
Μια διαγραφή
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Εσωγήινοι!
Respect! ![]()
|
![]() |
|
||||
δεν εχω λογια....πνιγηκα με τον καφε..πασαλειψα τα πληκτρολογια...να σαι καλα Κουρσαρε...σε καλο να μας βγει...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Αυτοί οι τρεις σοφοί ανήκουν στους Ελ, στους Ελοχίμ ή απλά στους αρχαίους;
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|