![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Έχετε αρρωστήσει ή ακόμα;
Το άρθρο της Καθημερινής απλά φωτογραφίζει το αίσχος της καθημερινής ενασχόλησης των ΜΜΕ. Έδειρε ο Κούγιας την γυναίκα του ή η γυναίκα του το Κούγια; Τα πήρε ο Θέμος ή ο Μάκης; Ο Ζαχόπουλος υπέκυψε στον εκβιασμό ή προτίμησε να αυτοκτονήσει; Φταίει κανείς άλλος που για δύο σχεδόν μήνες, οι ειδήσεις των καναλιών ασχολούνται με ένα θέμα; Είδαν το DVD στο MEGA ή δεν το είδαν; Μα τα έχουν πρήξει ή δεν μας τα έχουν πρήξει ακόμα;
|
![]() |
|
||||
Εφοσον δεν υπαρχει αλλο πιο σημαντικο θεμα, η εφοσον υπαρχει κατι αλλο που θελουν να συγκαλυψουν, θα συνεχισει μεχρι να αλλαξει η επικαιροτητα
Για την κοντρα των σεισμολογων δεν ανεφερες
|
![]() |
|
||||
Χμ.
Τα σκουπιδιάρικα περνάνε κάτω από το σπίτι μου στις 4 το πρωι και με ξυπνάνε. Θα βγω στα κανάλια κλαίγοντας για την κακομεταχείριση των κάδων. ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
Καλά ρε παιδια. Αυτός, δίπλα στο Ξενιο, που τον χαιρετα ο Καραμανλής στο προεδρικό Μεγαρο, ποιός είναι;
|
![]() |
|
||||
λετε και εγω που καθε Σαββατο ειμαι με τον τηλεοπτικο αστερα Στελιο
να θελω να κλεψω λιγη δημοσιοτητα ;; |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Την προφανή λύση τη σκέφτηκε κανείς; Αφού δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε την τηλεόραση αναμμένη, γιατί την ανάβουμε; Γκρινιάζουμε για την κατάντια των καναλιών κλπ, αλλά μένουμε εκεί καρφωμένοι να βλέπουμε.
Έχω δύο άμεσες λύσεις να προτείνω: Λύση πρώτη. Σβήστε το ρημάδι!!! Ενημέρωση έχει και online. Μπορείτε να το ανάβετε μόνο για ταινίες (και προτείνω ταινίες σε VHS ή DVD για να μην υποφέρετε στα 45λεπτα διαλείμματα). Λύση δεύτερη. Πουλήστε το ρημάδι!!! Ταινίες μπορείτε να δείτε και στο PC. ![]()
|
![]() |
|
||||
Θα ελεγα οτι αυτο ειναι μια εμμεση παραιτηση απο την πλευρα του κοινου..θα προτεινα μια 3η λυση..Απλα να βλεπουμε οτιδηποτε θεωρουμε οτι μας εκφραζει και δεν προσβαλλει τη νοημοσυνη και την οντοτητα μας.Ας γινουμε λιγο πιο 'εκλεκτικοι'!
|
![]() |
|
||||
Δεν βλέπω τηλεόραση. δεν παρακολουθω τηλεοπτικες ειδησεις, ειμαι ελευθερος!
|
![]() |
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|