![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ προσωπικά σπάνια τα διαβάζω διότι στο Firefox έχω απευθείας ειδήσεις από BBC, CNN, Al-Jazeera (μέσω RSS). Με τα κανάλια, ως γνωστόν, δεν έχω καμία σχέση
![]()
|
![]() |
|
||||
- Οι "τηλεθεατές" που "διαμορφώνουν" τις σχετικές μετρήσεις της AGB είναι πολύ περιορισμένοι σε αριθμό. Είναι δε άγνωστα τα κριτήρια επιλογής τους. Το σύστημα αυτό είναι διάτρητο και μπάζει απ' όλες τις μεριές (σαν κεφάλι με τρύπες, ένα πράγμα... ![]() - Η αδιάφανης διαδικασία επιλογής, με κάνει να πιστεύω ότι κι αυτό είναι κατευθυνόμενο. Από ποιόν; Μα, από τις διαφημιστικές εταιρείες και τα ίδια τα "κανάλια", προκειμένου να μοιράσουν το τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο. - Βάζει το χέρι της η "εκάστοτε" εξουσία ή η αντιπολίτευσή της, ώστε να αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη από συγκεκριμένα πραγματικά προβλήματα, να οδηγεί τα πράγματα αλλού και έτσι να περιορίζει τις πιθανές (σίγουρες) αντιδράσεις. - Είναι μια συνωμοσία (παγκόσμιου βελινεκούς) υποβάθμισης της κρίσης, διατήρησης της αμορφωσιάς και καταρράκωσης κάθε έννοιας καλού γούστου. Δεν ζητάνε λοιπόν σκουπίδια οι τηλεθεατές. Πεινάνε, αλλά το μόνο διαθέσιμο είναι πια ...σκουπίδια. Άμα ψάξεις όμως βαθιά, θα βρεις διαμάντια θαμμένα μέσα σ' αυτά. Ενίοτε και αλλαχού... ![]()
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Για να διαβάσεις και τις ξένες ειδήσεις χρειάζεται ελεύθερος χρόνος.
Μην κρίνεις αγαπητέ φίλε εξ ιδίων τα αλλότρια.. Εδω δεν προλαβαίνουμε τα ελληνικά νέα θα προλαβαίνουμε τα των ξένων ?
|
![]() |
|
||||
Αν ήταν κανένα θέμα γαργαλιστικό θα σου έλεγα πόσες αναγνώσεις θα είχε.... Ότι θέλουμε προλαβαίνουμε, απλά ας πούμε τα πράγματα με το όνομα του, δεν μας ενδιαφέρει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|