![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ολα καλα αυτα που λες..Αλλα ποσο εχουν ενα σετακι νεα μελανια;
και δεν ρωτω ποσα Ευρω...αλλα σχεσιακα με την τιμη του εκτυπωτη ποσο ποσοστο κατεχουν τα νεα μελανια; Αν δηλ.ο εκτυπωτης εχει 100 ευρω και τα νεα μελανια 60....τοτε αυτο που ζηταω ειναι το 60%
Varthol On Line Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη varthol : 24-05-10 στις 13:51 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
...κάπου έπιασε το μάτι μου (κι αν το βρω θα το ανεβάσω - πρέπει να κυκλοφορά και στο youtube- ) σχετικά με τα μελάνια, που, αν το ένα τελειώσει, ΔΕΝ κάνει εκτύπωση θέλοντας ΟΛΑ αλλαγή. Με ένα reset, αλλάζεις μόνο αυτό που τέλειωσε και δεν σου ανεβαίνει υπέρμετρα το κόστος, (ώστε να είναι ασύμφορη λύση).
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Όχι είχα 2 προηγούμενους εκτυπωτές Canon και ένας ο νέος τρεις και κάτι τέτοιο δεν μου το ζήτησε ποτέ.
|
![]() |
|
||||
Το θέμα δεν είναι πόσο κάνει το μελάνι, αλλά πόσο σου κοστίζει η φωτογραφία μαζι με την αγορά του χαρτιού. Για παράδειγμα αυτός που έχω κοστίζει 6-8 λεπτά περίπου η Α4 σελίδα σε ποιότητα photopaper pro ή photo paper glossy pro II, συν 10 ευρω περίπου τα 20 φύλλα Α4 αρίστης ποιότητος. Αν πας σε χαρτί matt που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, τα 50 φυλλα Α4 κάνουν 13 ευρω και η τιμή ανά εκτύπωση φωτογραφίας πέφτει πολύ πιο χαμηλά. (Μιλάει για χαρτιά της Canon). Όλα είναι σχέση απόδοσης. Προσωπικά δεν τυπώνω φωτογραφίες για μένα, αφού έχω 20.000 ψηφιακές φωτογραφίες και περίπου 5.000 σκαναρισμένες και ταξινομημένες, τυπώνω μόνο για συγγενείς και φίλους.
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Πάντως για εκτυπώσεις μπορεί να ενδιαφέρει κι αυτό...
http://www.myikona.gr/
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Η αντιπαράθεση ήταν για το αν η ψηφιακή φωτογραφία έχει σκοτώσει την αναλογική (καμμία σχέση με εκτύπωση): η απάντηση συνεχίζει να είναι όχι (αλλά η ψηφιακή τουριστική/ερασιτεχνική φωτογραφία έχει σκοτώσει την αναλογική τουριστική, και καλά έκανε). Όσο έχω εγώ φιλμ με (αντιστοιχία σε) 200-300 MP, παίξε εσύ με τις μικρού φορμά ψηφιακές σου. Απλά παραδέξου ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, απαιτήσεις, γνώσεις, ή μάτια. Και μην ξεχνάς ότι η Canon σου δεν πιάνει μία μπροστά στο iPhone, την καλύτερη φωτογραφική μηχανή που βγήκε ποτέ.
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Με γεια Στέλιο!! Καλορίζικος!!! Καλές εκτυπώσεις!
![]()
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|