![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ακριβώς έτσι και τα δικά μου κίνητρα παρεξηγούνται κάθε φορά που γράφω κάτι γιατί ο αναγνώστης περιμένει μήνυμα ορμώμενο από την ψυχρή, μηχανική, αναίσθητη «σκέψη» μου. Και περιμένει να το δει γραμμένο σε δυαδικό σύστημα μια και «είναι το μόνο πράγμα που ξέρω». Στην τελική ανάλυση δε θα έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα στην Acrobase. Τα σχόλιά μου ήταν εκτός τόπου και χρόνου, παραβίαζε το καταστατικό, τα διέγραψα και έχεις το ελεύθερο να γράψεις ό,τι θέλεις. Αλλά διασαφήνιζε τι εννοείς με λίγο παραπάνω από μία πρόταση για να μη βάζεις σε πειρασμό καθάρματα σαν τα μούτρα μου.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Στην τελική ανάλυση δε θα έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα στην Acrobase.??????????/ Τα σχόλιά μου ήταν εκτός τόπου και χρόνου, παραβίαζε το καταστατικό, τα διέγραψα και έχεις το ελεύθερο να γράψεις ό,τι θέλεις.?????? Αλλά διασαφήνιζε τι εννοείς με λίγο παραπάνω από μία πρόταση για να μη βάζεις σε πειρασμό καθάρματα σαν τα μούτρα μου.???????????????????
αναλαμβάνω την ευθύνη μου μέσα στην ασχετίλα και τη βαρεμάρα μου.. ![]() νάσαι κάλα φίλε... |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μια σημείωση: στη φωτό δε φαίνεται ουρανός.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μερικές φωτογραφίες μου ...
Κάρπαθος, Αύγουστος 2003, Κυρά Παναγιά Μηχανή SONY DSC 717 Κάρπαθος, Αύγουστος 2003, Κυρά Παναγιά Μηχανή SONY DSC 717 Κάρπαθος, Αύγουστος 2003, 'Ολυμπος Μηχανή SONY DSC 717 (Πρώτο βραβείο ψηφιακής φωτογραφίας της Ε.Π.Σ. 2003) Ανάφη, Αύγουστος 2004, Χώρα Μηχανή SONY DSC 717
|
![]() |
|
||||
Κι αλλες απο νησια, εχει;;
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|