![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
χωρίς να είμια φανατικός της εκπομπής την έχω παρακολουθήσει σαν ραδιόφωνο οπως λές μερικές φορες...
Οντως δεν είναι περι θεολογικών θεμάτων αλλα μου θυμίζει λίγο πρετεντερη..τι ωραία παρέα που είμαστε εμεις ολοι που συμφωνουμε..
|
![]() |
|
||||
Οτι ήταν για τη Χούντα ο Μασατορακης, 'ειναι για την Δημοκρατία ο Πρετεντερης. No comparison.
|
![]() |
|
||||
δεν κανω τετοιου είδους συγκρίσεις, ούτε είμαι φαν εκπομπων κραυγης και οιασδήποτε υπερβολής, αλλα και απο την άλλη ουτε εκπομπων τυπου (για να σου δώσω άλλο παράδειγμα) Χατζηνικολάου-Ρέμου
|
![]() |
|
|||
Σας παρακαλώ μήπως έχει κανείς γράψει την εκπομπή Aρχονταρίκι?
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δυστυχώς έτσι είναι. Την προηγούμενη Κυριακή 9/3 έγινε μιά υπέροχη κομματική προπαγάνδα χωρίς αντίλογο. Είπαμε η Εκκλησία στα καθήκοντά της αλλά απαιτείται από τους ταγούς της διάκριση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|