![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η διαμαρτυρία περιλαμβάνη ολα τα ιδιωτικά κανάλια και MONO για να μετρηθουν μηδενικά απο την AGB
|
![]() |
|
||||
Oi ACROBασιανοί όλοι βλέπουν τον Στέλιο στην ΕΡΤ1 Βεβαίως......
|
![]() |
|
|||
Μήπως αυτοί που έχουν τέτοιο πράγμα, είναι κάτω από 500; |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η διαμαρτυρία μάλλον επαναλαμβάνεται
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 10-02-08 στις 12:49 |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Τώρα θα με πεις αντιδραστικό πάλι, αλλά πραγματικά παθαίνω το ακριβώς αντίθετο: ένα σπίτι με ανοιχτή την τηλεόραση 24/7 με χαλάει πάρα πολύ! Ιδιαίτερα οι εκνευριστικές φωνές στις διαφημίσεις, το μπλα-μπλα, οι γρήγορες εναλλαγές της εικόνας, όλα αυτά κάνουν το μυαλό μου να σταματάει και να μη μπορώ να σκεφτώ καθόλου!
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Οχι σε βρισκω απολυτα φυσιολογικο.. εγω ειμαι αυτος που δεν εχω καμια σχεση με εννοιες οπως 'ησυχια, μοναξια, αυτοσυγκεντρωση, διαλογισμο' κλπ
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|