![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Been there done that...
Κοστίζει αρκετά και έχει κάποια προβληματάκια... Για παράδειγμα οι άκρες δεν έχουν και τόσο καλή ρύθμιση με αποτέλεσμα να είναι πολύ καλός τρόπος μεν, αλλά για μπαλκόνια που όλες οι γλάστρες έχουν το ίδιο μέγεθος. Απλά οι μεγάλες γλάστρες δεν ποτίζονται καλά και οι μικρές σαπίζουν από το πολύ νερό.
|
![]() |
|
||||
Εγώ έχω μια δικιά μου πατέντα, που λειτουργεί καλά και για μόνο μια βδομάδα παρέχει αρκετή υγρασία σε μερικές γλάστρες και ζαρντινιέρες. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για το νερο. Αυτό μπορεί να είναι ή ένας τενεκές που είχε λάδι, ένα μεγάλο ποτιστήρι, ένα μπιτόνι, ή κανένα δίλιτρο μπουκάλι από αναψυκτικό. Χρησιμοποιώ λωρίδες από πανί σαν το σφουγγαρόπανο, κάτι σαν φυτίλη. Το ένα μέρος το βάζω στον νερό μέχρι κάτω κάτω και το άλλο το "φυτεύω¨στο χώμα. ![]() Στο σκιτσάκι μου το μαύρο είναι το ποτιστήρι που το έχω δέσει στα κάγκελα να είναι λίγο πιο ψηλά ή ίσα με την γλάστρα/ζαρντινιέρα. Η κατασκευή είναι δοκιμασμένη πολλές φορές και μάλιστα απο το δοχείο, βγάζω περισσότερα από ένα φυτίλια για να έχω υγρές δύο ή περισσότερες γειτονικές γλάστρες/ζαρντινιέρες.
|
![]() |
|
|||
epeiseis mporeita na balete ena mpoukali tis kokakolas girismeno anapode mesa stin glastra. prosferei kali ygrasia gia to poli 8-10 meres..... gia kathe mia glasta ksexorista fisika.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Να με συγχωρείς αλλά αυτό δεν γίνεται. Δύο μπορεί να γίνουν, ή να πέσει το νερό αμέσως, ή να φράξει το μπουκάλι και να πέσει ούτε σταγόνα.
|
![]() |
|
||||
Και όμως γίνεται...
Εγώ αυτό τον τρόπο χρησιμοποιώ. ![]()
|
![]() |
|
||||
Σιγά μην παίξω το μέλλον της μπουγαρινιάς μου στην μπουκάλα...
|
![]() |
|
||||
εχει με 65 e ολοκληρο συστημα Gardena, στο Praktiker,με τα ολα του, απλα δυο μπαταριες θελει και λιγη ωρα να βαλετε τα λαστιχακια και τα σχετικα, και δουλευει τουρμπο, χωρις κανα προβλημα και το εχετε για χρονια ολοκληρα
|
![]() |
|
||||
αμα φυσαει πηγε το μπουκαλι περιπατο μαζι με τα φυτα, συν οτι αμα εχεις μικρη γλαστρα...
η πιο ευκολη λυση ειναι παντως, αμα δεν θελετε να δωσετε κανα φραγκο, να παρετε ολες τις γλαστρες και να τις βαλετε στην μπανιερα, να γεμιζετε την μπανιερα μεχρι σχεδον πανω στο υψος της γλαστρας αμα θα λειψετε παραπανω απο 2 εβδομαδες, αν οχι, μεχρι στη μεση μια χαρα ειναι,και καλα κρασια, ουτε γατα ουτε ζημια
|
![]() |
|
||||
εσυ τρως και ολοκληρο γουρουνοπουλο στην καθισια σου....δεν λεει τιποτα :P
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|||
epishs an exete mia glastra mikrou mege8ous mporeite na thn valete ston neroxuth sas kai nafhsete thn vrhsh na stazei. to exw kanei kai elleipsa 18 meres. otan gurisa to futo htan mia xara. ti lete?
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
εγώ έχω φθηνότερο σύστημα το λένε γειτόνισσα, ποτίζει τις δικές μας όταν λείπουμε και ποτίζουμε τις δικές τις όταν λείπει.
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|