![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Τώρα ακούω Νάνα Μούσχουρη "11η Εντολη" και έχει μαζευτεί κόσμος στο γραφείο για να ακούσει...
Μεγάλε μου και Σεβαστέ Μάγιστρε δεν εχετε ως φαίνεται εντρυφήσει αρκετά στα πάθη που προκαλούν οι γυναίκες στην ψυχή ημών...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
|||
Και τώρα, εμπνευσμένος καταλλήλως ακούω την "Πικρία" άπό την Παράλληλη Δισκογραφία των Αφων Κατσιμίχα και μετά θα ακούσω πάλι κάποια από το "Αξιον Εστί" μελ. Μ. θεοδωράκη.
Ετσι λοιπόν Μάγιστρέ μου... αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας. Η εκκωφαντική σιωπή (ακόμα και αν μιλάει ασταμάτητα) μιας και μόνης πολλές φορές είναι αρκετή για να σε διαλύσει...
|
![]() |
|
|||
Hocus Pocus-focus
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν το ακούω αλλά μου ήρθε στο μυαλό έτσι, ειδικά για έναν άνθρωπο που είναι ήδη ψηλά.
Mε μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις τις ώρες που αγριεύει η βροχή Στη γη των Bησιγότθων αρμενίζεις και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου σου ’φερα απ’ τους Δελφούς γλυκό νερό Στα δύο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου και πριν προλάβω τρις να σ’ αρνηθώ σκούριασε το κλειδί του παραδείσου Tο καραβάνι τρέχει μέσ’ τη σκόνη και την τρελή σου κυνηγάει σκιά Πώς να ημερέψει ο νους μ’ ένα σεντόνι Πώς να δεθεί η Mεσόγειος με σκοινιά Αγάπη, που σε λέγαν Aντιγόνη Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει και σε ποιόν γαλαξία να σε βρω Εδώ είναι Aττική, φαιό νταμάρι Κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι
|
![]() |
|
||||
νομίζω ότι πρέπει για την ώρα είναι το "soldier of fortune" των deep purple με την απίστευτη φωνή του coverdale.
|
![]() |
|
||||
Θανάση Παπακωνσταντίνου - Στην Κοιλάδα των Τεμπών.
(Το μοναδικό κομμάτι στα χρονικά, που με έκανε να βουρκώσω όταν το άκουσα με ακουστικά στο ΚΤΕΛ ![]()
|
![]() |
|
|||
BAΣ Ο Παρασκευας
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Con te partiro σε εκτέλεση του Andrea Bocelli.
|
![]() |
|
||||
...Για να ξεκινησει καλα η μερα μου,ενας Κατελης ειναι οτι πρεπει :P....
Ακουω το flamenco diablo απο τον Yngwie Malmsteen..μαγευτικο απλα.... ![]() (τι παιζει βρε παιδια ο τυπος!!!!!!!!!!!!!)
...When there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fifi : 26-04-07 στις 10:20 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
αφιερωμένο σε μένα κυριολεκτικά και μεταφορικά το όλα γύρω σου γυρίζουν του σάκη.
|
![]() |
|
||||
You are pitiful του Weird Al!!!
ΥΓ. αν περισεψε κανα... μπουκαλι, εχε με υποψη σου για την αλλη φορα :Ρ
|
![]() |
|
||||
star trek rhapsody του Weird Al ...
"I am the captain of the starship ENTERPRISE..." χαχαχα!
|
![]() |
|
||||
"The Revealing Science of God (Dance of the Dawn)"
Dawn of light lying between a silence and sold sources, Chased amid fusions of wonder, in moments hardly seen forgotten, Coloured in pastures of chance dancing leaves cast spells of challenge, Amused but real in thought, we fled from the sea whole. ![]() Από το διπλό άλμπουμ των YES, "Tales from Topographic Oceans" * Jon Anderson: Vocals * Steve Howe: Guitars and vocals * Chris Squire: Bass and vocals * Rick Wakeman: Keyboards * Alan White: Drums Απλά, εκπληκτικό progressive rock!
VmF Skisters of Mercy © An eye for an eye, will make us all blind... Mahatma Ghandi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pazo : 08-05-07 στις 11:17 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|