![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Ένεκα της ημέρας κάτι με έπιασε και έχω βάλει τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Αργότερα μπορεί και να το γυρίσω και σε Bach ή Moazrt ανάλογα της διαθέσης (είδες λίγο βροχή τι σου κάνει
![]() @ costas2^5 Φoβερό το summer wine έχει στο youTube πολύ ενδιαφέρουσα εκτέελση και video clip βάλε στο google τον τίτλο και είναι στις πρώτες θέσεις.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γαϊτάνο, παιδιά. Γαϊτάνο να ηρεμήσει η ψυχούλα μας!
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
Coffee time Jazz , Πολύ χαλαρωτικό.
|
![]() |
|
||||
Gia soy Maria
Αυτού του ...Σαρδέλ, Μπεσαμέλ, πώς διάολο τον λένε... ![]() Αφιερωμένο στη Μαρία απ' τη Σέριφο (κατά το, μπράβο Μαρία) και την απόφασή της να παραμείνει και να συνεχίσει να εκθέτει τις απόψεις της. ![]()
|
![]() |
|
||||
Ameno - Era
To πιό γνωστό τους αν και έχουν και άλλα πολλά όμορφα κομματάκια. ![]()
|
![]() |
|
|||
GIL EVANS :Where flamingos fly, επηρεασμενη απο την αγωνια μου,απο που θα περασουν οι πελαργοι στη Σεριφο,αν γινει το αιολικο παρκο!Ευχαριστω pazo για την αφιερωση!
Μ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mariaserifos : 20-04-07 στις 17:31 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν το ακούω αλλά είναι συμβολικό :
Φύσηξε και πέταξε λόγια στο κατώφλι Άνεμος φτεράνεμος που δεν έχει όψη Σήκωσε τα κύματα σκόρπισε συνθήματα άλλαξε τους χάρτες μου τόσο ξαφνικά Τα δικά μου λόγια έχουν κάτι απ το κύμα που παλεύει Δες τα χέρια μου πως κάνουν δες ψηλά τις λέξεις φτάνουν τα δικά μου λόγια... Τα δικά μου λόγια...
|
![]() |
|
||||
Και μετά τις αφιερώσεις... για ν' ακούσουμε και λίγο μουσική...
Climax Blues Band ![]() Rich Man - Mole on the dole. Getting rich quick by a realy clever trick is another way yea, but not for me...
VmF Skisters of Mercy © An eye for an eye, will make us all blind... Mahatma Ghandi Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pazo : 21-04-07 στις 18:49 |
![]() |
|
![]() |
|
|||
AMIGOS ωραιο το coffee time jazz!
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
εκωφαντική σιωπή
|
![]() |
|
|||
Αχά! κάτι μου θυμίζει αυτό!
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
||||
..."Aς κρατησουν οι χοροι" με το Νιονιο...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|