![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αμ....εκεί να δείς τι "ψωμί" έχει...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η γλώσσα ειναι ζωντανή! Και αφού είναι τέτοια μην σαν ξενίζη το αβγό-αυγό ή το τραίνο-τρένο.Επειδή ειναι ζωντανή μετά από χρόνια θα επικρατήση το σωστότερο.Μην πισωγυρίζουμε στη Κεφαλαία γραφή καί το τράβηγμα των Μακρών.Ο καθένας γράφει όπως τον βολεύη και εύχεται αυτοί που διαβάζουν το γραφτό του να μην είναι φιλόλογοι.Έλλεος
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αν εχεις τη σοφια να διαχωριζεις τη φυσικη εξελιξη απο τα προιοντα υποχθονιων εσχατολογικων συνομωσιων, γιατι εγω μαλλον δεν την εχω
![]()
|
![]() |
|
||||
Ρωτησα ενα φιλο μου φιλολογο για καποια πραγματα που αναρωτηθηκαμε καποιοι εδω περα.. μου ειπε οτι οι αλλαγες προερχονται απο κατευθυνσεις που γινονται απο την Ακαδημια...
Σε αντιθεση με αλλες χωρες πως πχ η Γαλλια οπου οι οδηγιες αυτες επιβάλλονται αυτοματα, στην Ελλαδα αποτελουν απλες συστασεις
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 27-07-07 στις 17:13 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ας κρατησουμε
1 Η γλωσσα ειναι ζωντανη 2. Η ορθογραφια της εχει καποια σημαντικην δηλ. ιδιοτητα να σημαινει κατι, επομενως η ορθογραφια στο ποσοστο που μας συνδεει με την ιστορια της λεξης ειναι απαραιτητη, ετυμολογια σημαινει και ιστορια 3.Αυτο δεν σημαινει, οτι θα περιθωριοποιησουμε τους ανορθογραφους, αφου αυτο σημαινει οτι η γλωσσα εγινε εργαλειο απομόνωσης και οχι κοι- / και επι κοινωνιας, όπως πρεπει.
|
![]() |
|
||||
Και μετά με ρωτάνε γιατι το γράφω fireseaker!Γιατι έτσι μου αρέσει!
![]()
|
![]() |
|
||||
Ανορθογραφη ...αλλα μαγκια!
|
![]() |
|
||||
Εμένα επίσης δεν μου αρέσουν οι "εταιρίες", τα "κτήρια" και το Καστελόριζο μαζί με τα "τρένα" και τα "αβγά".
Προτιμώ εταιρείες που στεγάζονται σε κτίρια στο Καστελλόριζο και οι εργαζόμενοι εκεί τρώνε αυγά κοιτάζοντας το τραίνο (τρέλλα!!!) ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|