![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τα ουφάδικα, που μας έτρωγαν τα coins...
![]() Τη δεκαετία του ’80 δεν υπήρχε internet και internet café. Οι υπολογιστές ήταν πανάκριβοι, όπως και οι κονσόλες παιχνιδιών. Τα μοναδικά μέρη, που μπορούσαν οι έφηβοι να διασκεδάσουν με παιχνίδια «προηγμένης τεχνολογίας», ήταν τα αποκαλούμενα «ουφάδικα», ή «ηλεκτρονικά». Μικρά μαγαζιά, γεμάτα με τεράστια κουτιά, στα οποία έριχνες τάλιρο ή δεκάρικο και έπαιζες Pacman, Space Invaders, Bubble Bobble, Tertris, Puzzle Bubble, Arkanoid, Phoenix, 1942, Nibbler (φιδάκι), κ.ά. Επισήμως, βάσει του νόμου, για να μπεις σε αυτά τα μαγαζιά, έπρεπε να ήσουν άνω των 17. Πρακτικά, απλά έπρεπε να έχεις coins. Τα ουφάδικα ήταν μονίμως γεμάτα με μαθητές γυμνασίων και λυκείων. Φυσικά, πριν κάνει η αστυνομία ντου, υπήρχε κάποιος που ειδοποιούσε και ο καταστηματάρχης φώναζε: «όσοι είστε κάτω από 17, έξω τώρα. Τώρα είπα…»... Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/siko-r...rogan-ta-coin/
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μια απο τα ίδια... αν και τα ουφάδικα ήταν η αρχή (Pacman!)
|
![]() |
|
||||
Λοιπόν ποτέ δεν μου άρεσε το Pacman, πρέπει να είμαι από τους λίγους αρχαίους που έπαιξε τόσο λίγο
![]() Τα παιγνίδια μου ξεκίνησαν με τις πρώτες παιγνιδομηχανές για τηλεόραση με πιγκ πογκ. Παίζαμε οικογενειακά και σκοτωνόμαστε με τον αδελφό μου ![]() Ατελείωτες ώρες ![]() Μέχρι που χαλάγαμε τα χειριστήρια και αγοράζαμε καινούρια ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Οι κινήσεις/εξέλιξη των περισσότερων ουφάδικο_παιχνιδιών ήσαν σταθερές κι όχι τυχαίες.
Αν τις μάθαινες, προχωρούσες το παιχνίδι σιγά-σιγά. Σου κόστιζε βέβαια κάτι παραπάνω... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|