![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων |
Αξιολόγηση: ![]() |
Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
![]()
Καλησπερα θα ηθελα να ημουν στην Μανη .Οσοι εχετε παει θα καταλαβαινετε.Ειναι ενας μαγικος τοπος που σε μαγευει .Εχει αρωματα υπεροχο χρωμα θαλασσας και οπως λεει ο ποιητης δεν υπαρχει νερο μοναχα φως.Τωρα νοσταλγησα και ειναι υπουλη αρρωστια αυτη Καληνυχτα σα
![]() ![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην KASSANDRA για αυτό το μήνυμα: | ||
maralin (02-03-11) |
![]() |
|
![]() |
|
|||
![]() εδώ θα ήθελα να ήμουνα, πολλά ζητάω ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ θα ήθελα να είμαι στο Σούνιο να αγναντεύω τον ατλαντικό.
(Αθάνατη Άντζελα)
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Eδώ. Με 370 την ημέρα μόνο, βιώνεις αυτό το όνειρο.
|
![]() |
|
||||
Κι εγώ κι εγώ κι εγώω!!!!
![]()
«Όποιος έχει το πόδι του έξω από τη φωτιά, μπορεί εύκολα να δώσει συμβουλές σ' αυτούς που καίγονται» Αισχύλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pazo : 21-05-11 στις 12:49 Αιτία: διόρθωση μεγέθους εικόνας |
![]() |
|
![]() |
|
||||
εδώ που είμαι
![]() ολλανδία Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikoscot : 28-11-11 στις 13:01 Αιτία: συνεχόμενα μηνύματα |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Θα 'θελα να βρίσκομαι εδώ..:
![]() μόνη... Κ να ενώνομαι με τη φύση μέσα από τις αισθήσεις μου... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 26-05-12 στις 19:36 |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Οπουδήποτε, αρκεί να μη βρέχει (όχι άλλη βροχή έλεος)
|
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην HelenA για αυτό το μήνυμα: | ||
Nikoscot (26-05-12) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Πάνω εκεί στο ξενοδοχείο, να ξυπνάω στις 6 να κάνω μια βουτιά δίπλα στο λιμανάκι των Κουκουναριών της Σκιάθου, να επιστρέφω για ντουζάκι και πρωινό και μετά στην σκιερή βεράντα, με θέα μαγευτική να μπαίνω στην ακρούλα και να σερφάρω. Ζητάω πολλά;
|
![]() |
|
|||
![]() εγώ θα ήθελα να ήμουν τώρα εδώ(αχ... όμορφες αναμνήσεις) Σάμος, παραλία ψιλή άμμος |
![]() |
|
![]() |
|
||||
παρεα με την βαπτηστηρα μου ,να παιζουμε στην αμμο διπλα απο τη θαλασσα.....
![]()
Ειναι η ζωη πολυ μικρη....μη το ξεχνας...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maralin : 01-07-12 στις 19:23 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Να πάτε παιδάκια. Εγώ δεν το κουνάω απ εδώ που μένω
http://www.panoramio.com/user/425652 αν και αργότερα ετοιμάζομαι για Κρήτη κοντά σε φίλους, με παραμονή τουλάχιστον ενός μηνός για να το ευχαριστηθώ ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Καλησπερα. Δικές σου είναι οι φωτογραφίες;
Πολύ όμορφες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|