![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γυναίκες
Σας προκαλώ να βγείτε απο το νεροχύτη και να αφησετε τη σφουγγαριστρα για κανεναν αλλο!! Εσεις αξιζετε το καλύτερο.... ![]() Για κοιταχτειτε λιγο στον καθρεπτη..."καθρεπτη ,καθρεπτακι μου ποια ειναι η πιο ωραια?εγω{εσεις δηλαδη} ή η "Κλεοπάτρα"? Εσεις φυσικα!!!!! ![]() ![]() Χαμογελάστε και κάντε επιτέλους αυτο το περίφημο μπάνιο της Κλεοπάτρας!!! ![]() ![]() ![]() Kαι δε θελω αντιρρησεις!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ολες μας αξίζουμε το καλύτερο!!! Η Κλεοπάτρα ήταν τυχερη, είχε περισσότερο χρόνο απο εμας...απο αύριο ξεκινώ την διαδικασία ,και αν δεν δω αποτέλεσμα ...αλοίμονο σας.
![]() Θα χρεωθείτε και τα έξοδα που έχουν ,τα υλικά! ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
Δεν είναι υπερβολικά λίγο το τελικό διάλυμα ώστε να βυθιστεί κάποιος σε αυτό; Αν ποτέ αλλάξω σώμα με τη γάτα του Gildor, θα το δοκιμάσω.
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Πριν το μπάνιο, ένα παγωμένο ντουζ με παγάκια και θα έχετε συνέλθει.
![]()
|
![]() |
|
||||
Δε χρειάζεται, Ξένιε, αυτήν την υπηρεσία την πρόσφερα εγώ με την κρυαδούλα μου.
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τι έγινε τελικά μ' αυτό το λουτρό; Αποδίδει ή πρέπει να βάλω τον μελιγαλά ανέρωτο όπως είχα φανταστεί αρχικά;
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Άντε να την κάνω. Αλλά εγώ θα την κάνω σωστά: με απαλή μουσική στο πικάπ και σαμπάνια σε κολωνάτο.
![]() |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην Nelly για αυτό το μήνυμα: | ||
maralin (18-03-11) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Προσωπικά ,άφησα στην άκρη για λίγο τις δουλειές που μας τρέχουν όλες μας. Και ναί αποδίδει ,το λουτρό της Κλεοπάτρας ,με αποτελέσματα! Αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσουν οι φίλες μας! ![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
λοιπόν, σήμερα μπερδεύτηκα κι έκανα μπάνιο με σαμπουάν, το οποίο αποδίδει μια χαρά. Άσε που μαλλιά και σώμα έχουν την ίδια εσσάνς.
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Το αντίστροφο δουλεύει;
|
![]() |
|
||||
Δεν έχω μπερδευτεί αντιστρόφως.
![]() Υποθέτω όμως πως όχι, δεδομένου ότι τα μαλλιά δεν αρκεί να είναι καθαρά αλλά απαλά και λαμπερά, αποτέλεσμα που μόνο τα σαμπουάν εγγυώνται. Αν ήσουν κορίτσι δε θα έκανες αυτή την ερώτηση. ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Πάντως μπορείς να λουστείς και με αφρόλουτρο αλλά και με σαπούνι. Το σαπούνι θα σου κάνει την τρίχα βέβαια λίγο παράξενη μετά από κάμποσες χρήσεις αλλά μέχρι να βρεθούν λεφτά για σαμπουάν ....
![]()
|
![]() |
|
|||
Για εξηγήσου λοιπόν..:Ρ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|