![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τελευταία προσφορά: 2.350 μάρκες για το πυρηνοκίνητο μου ξενοδοχείο
|
![]() |
|
||||
2.400 euro , αντε να τελειωνουμε με το ρημάδι ![]()
|
![]() |
|
||||
Αντε.... καλοριζικο..... Αφου το θες τοσο πολυ...θα παρω κανα αλλο
|
![]() |
|
||||
Χα χα για να σοβαρευτούμε λίγο.
2500 και εδώ είμαστε για το Hellenic Empire.
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 18-10-10 στις 13:24 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Για να μην ταλαιπωρηθείτε άδικα, σας ενημερώνω ότι απόψε μετά τις 7, έχω ενημερώσει τους εργολάβους και θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο νέο μου ξενοδοχείο που αγόρασα με 2600 μάρκες. Δεν υπάρχει λόγος ταλαιπωρίας σας γι'αυτό να αποφύγετε να περάσετε από εκεί επειδή θα γίνονται εργασίες. Και πάλι σας ευχαριστώ. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Οι εργολάβοι σου είναι απασχολημένοι, με κάτι φρεάτια αποχέτευσης.
Κάνε πέρα. 2800 για το Hellenic Empire
|
![]() |
|
||||
Πούλησέ μου τώρα το Hellenic eagle στη θέση 2, δίνω και 100 μάρκες παραπάνω
και αποσύρομαι άμεσα από την διεκδίκηση του υπερ-ξενοδοχείου. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μόλις πάρω το Hellenic Empire θα βγάζω σε πλειστηριασμό το Eagle. (Αμέσως μετά θα φέρω ασσο-δυο και πάμε για άλλα ) ![]() ![]()
όταν γράφεται η ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν να κρατάει την πένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Xenios : 18-10-10 στις 15:29 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η προσφορά σου για το υπερ-ξενοδοχείο είναι φανταστική και ξεπερνάει το ποσό που μπορούσα να διαθέσω.
Αποσύρομαι από τον διαγωνισμό και θα διεκδικήσω το Hellenic eagle όταν το πουλήσεις. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ, αυτό το 7στερο το πως το λέτε.. το υπερξενοδοχείο, μπορώ να το αγοράσω? Δίνω όσο ο τελευταίος συν την ελάχιστη δυνατή αύξηση
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
Εγώ δεν μπορώ πχ να προσφέρω 3000 ευρώ και να το ονομάσω και "Νεφέλη" ;;; Αν μπορώ, αυτά δίνω και αναμένω αποτέλεσμα
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() 3005 για το Hellenic Empire.
|
![]() |
|
||||
Τελευταία προσφορά, δεν έχει άλλη. Αν δεν πλειοδοτήσει κάποιος το λέω "Νεφέλη" Αν πλειοδοτήσει, με 'γεια και καλές δουλειές! Χαιρετώ, καλό απόγευμα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christi : 18-10-10 στις 15:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|