![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Αν και είμαι στη δουλεια ακούω
The Doors. Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game She's walking down the street Blind to every eye she meets Do you think you'll be the guy To make the queen of the angels sigh? Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game Hello, I love you Won't you tell me your name? Hello, I love you Let me jump in your game She holds her head so high Like a statue in the sky Her arms are wicked, and her legs are long When she moves my brain screams out this song Sidewalk crouches at her feet Like a dog that begs for something sweet Do you hope to make her see, you fool? Do you hope to pluck this dusky jewel? Hello, Hello, Hello, Hello, Hello, Hello, Hello I want you Hello I need my baby Hello, Hello, Hello, Hello
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ
Φιγουρα ξωτικη και ταξιδιαρικη στο φως του φεγγαριου ανθιζει παλι γιατι ολη τη ζωη του τηνε ξοδεψε παραφορα γυρευοντας μιαν αλλη... Θυμαμαι σαν παιδι γελουσε και ελεγε στη σελα ακροβατωντας ποδηλατου "τον κοσμο εμεις θα φερουμε στα μετρα μας πριν να μας φερει εκεινος στα δικα του..." Μα ο κοσμος προχωρα χωρις να μας ρωτα κλεισμενοι οι δρομοι κλεφτες και αστυνομοι "αγαπα το κελι σου" του παν κ'υστερα λιγο πιο μονος μα γελουσε ακομη.. Μια νυχτα μεθυσμενη παιρνει αναποδες ημερολογια καιει και πτυχια το χαραμα μπαρκαρει σε πειρατικο για της ζωης του τη σκηνοθεσια... Αλγερι , Αλεξανδρεια, South Africa στο Αμστερνταμ δυο τερμινα και κατι γλυστρουσαν οι αγαπες απ'τα ματια του σαν τον αφρο στα δαχτυλα του ναυτη... Στο Πορτο ρικο βραδια ασυλλογιστα και της καρδιας του σκορπισε τα φυλλα σε υπογεια σκοτεινα και υποπτα λες και εψαχνε το φως μες στην ξεφτιλα... Καποια ζεστη βραδια σ'ενα μπλουζαδικο ακουσε να φαλτσαρει η μουσικη του τ'αφεντικα στο δρομο τον πεταξανε τα στιγματα σαν ειδαν στο κορμι του.. Και η Συλβια που με παθος τον αγαπησε δεν ελειψε στιγμη απ'το πλευρο του ζητωντας με μανια στην αγκαλη της την κολαση και τον παραδεισο του.. Σαλπαρισε μια νυχτα με πανσεληνο και στο στερνο του γραμμα μου'χε γραψει "αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει..." Τα χρονια εχουν περασει δε θυμαμαι πια Ερνεστο τονε λεγαμε ή Νικο και ακομα συγχωρηστε με που ξεχασα αν χαθηκε στο Μετς ή στο Πορτο Ρικο.... Οσο για μενα ειμαι παντα εδω με των ματιων σας τη φωτια σημαια ειν'ομορφα και αποψε που ανταμωσαμε μ'αρεσει ν'αρμενιζουμε παρεα.... Βασιλης Παπακωσταντινου ![]()
...When there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fifi : 28-09-07 στις 06:54 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
moody radio.gr
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
|
![]() |
|
||||
Ένας αποχαιρετισμός στο καλοκαίρι που φεύγει.
Μουσική και στίχοι Λουκιανός Κηλαιδόνης "Φεύγουν τα καλύτερά μας χρόνια ώρα με την ώρα βιαστικά νιάτα που περνούν που δεν θα ξαναρθούν και 'κεινο που βλέπω να μένει τελικά... Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες στα θερινά τα σινεμά νύχτες που περνούν που δεν θα ξαναρθούν μ' αγιόκλημα και γιασεμιά"... ![]() Συστήνω χωρίς επιφύλαξη το διπλό CD του Λουκιανού από το Ηρώδειο . Όποιους έχει ακουμπήσει το συναίσθημα του, θα καταλάβουν
|
![]() |
|
||||
Ακούω τη διασκευή του Stevie Ray Vaughan στο Little Wing (του Jimmy Hendrix) απλά υπέροχο...(όπως φυσικά και το αυθεντικό!).
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Moody radio.gr ( ναι πρωϊνιάτικα, γιατί? )
|
![]() |
|
||||
Εγώ ακούω το κουαρτέτο κρουστών για δύο κομπρεσέρ μια αξινα και ένα φτυάρι, έργο σε λα μείζωνα αρ 2007 της ΕΥΔΑΠ :-(
|
![]() |
|
||||
moody radio.gr (πεισματικά
![]()
|
![]() |
|
||||
..εγω ακουω το καινουριο κομματι του Teo64x...( ζηλια ...ζηλια...
![]()
...When there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fifi : 09-10-07 στις 21:32 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ακριβό μου διθέσιο, καλό μου αμάξι
που περνάς απ' τ' απαίσιο ξυστά, κινητήρα και πλαίσιο, στα 'χω πειράξει για να τη βγεις πιο μπροστά. Τη στιγμή που σ' αγόραζα για να τρυπάρω, το κενό μου εξαγόραζα δειλά, την καρδούλα που χώρισα, ίσως να πάρω σ' άλλη ζωή πιο καλά. Μη με πας απ' το σπίτι. Τ' ακούς; Στο Θεό να με πας. Μυρωδιά καταλύτη. Εσύ μοναχά μ' αγαπάς. Α, ρε χρόνε αλήτη π' ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς Μη με φέρνετε σπίτι. Τ' ακούς; Κάπου αλλού να με πας. Στο λευκό σου αερόσακο θα ξαγρυπνήσω, μαθημένο το πρόσωπο σκοπιά, σ' ένα πάρκινγκ απρόσωπο θ' αποφασίσω ποιον εαυτό θα 'χω πια. Θα γυαλίζουν οι ζάντες σου με το φεγγάρι, δοκιμή στις αβάντες σου μικρό, το 0 στο 200 μας, ποιος θα το πάρει μ' όλη τη γη στο φτερό. Μη με πας απ' το σπίτι. Τ' ακούς; Στο Θεό να με πας. Μυρωδιά καταλύτη. Εσύ μοναχά μ' αγαπάς. Α, ρε χρόνε αλήτη που ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς Μη με φέρνετε σπίτι. Τ' ακούς; Κάπου αλλού να με πας. Διθέσιο - Άλκηστις Πρωτοψάλτη
|
![]() |
|
||||
αυτο δεν θα καθομουν να το ακουσω ουτε υπο την απειλη οπλου
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
είσαι πολύ πάνκακο παπί!
![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Quack!!!
![]() ![]()
|
![]() |
|
|||
"θα σου φτιάξω ξανθά, μεταξένια μαλλιά,
να μυρίζω την τρικυμία που θα καίει η αμμουδιά, θα σου φτιάξω φτερά, να πετάς στα ψηλά, να κοιτάς από 'κεί τους τόπους, που θα ζω σιωπηλά, που θα ζω στα κρυφά, που θα ζω στα κρυφά σε μια χωμάτινη κούκλα θα φυσήξω πνοή, να την έχω μόνο δικιά μου βράδυ - πρωί"...... ΧΩΜΑΤΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ από ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fifi : 14-10-07 στις 20:05 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|