![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
|
![]() |
|
|||
Ανέκδοτα με Βιβλία – Έχετε βιβλία;
– Βιβλία για μ@λάκες έχετε; – Ναι έχουμε.. – Ωραία διάβασε τα. — – Έχετε βιβλία για πόκερ; – Μάλιστα. – Τα βλέπω. — – Έχετε βιβλία για την υψοφοβία; – Ναι, στο πάνω ράφι.. – Καλά μ@λακας είσαι; — – Έχετε βιβλία για το σeξ; – Βεβαίως, ποια θέλετε; – Τα θέλω όλα! — – Συγγνώμη, να κάνω μια ερώτηση; Έχετε βιβλία για το σαβουάρ βιβρ και για καλούς τρόπους; – Βεβαίως! – Να τα βάλετε στον κ@λο σας. — – Έχετε βιβλία για την Πετρούλα;; – Μοοοοοοοολις τελείωσαν…… — – Έχετε βιβλία για την χαμηλή αυτοεκτίμηση; – Βεβαίως, έχουν και έκπτωση. – Όχι! Όχι! Δεν την αξίζω !!! — – Έχετε βιβλία για γυναίκες; – Ναι, ποιο θέλετε! – Τίποτα! – Τι τίποτα; – Τίποτα τίποτα.. άστο! — – Έχετε βιβλία για την γκαντεμιά; – Δυστυχώς μόλις πουλήσαμε το τελευταίο — – Μήπως έχετε βιβλία για ανώμαλους;;; – Ναι, έχουμε κύριε – Μπορώ να τα γλείψω λίγο;;; — – Έχετε βιβλία για την αλαζονεία; – Τρίτος διάδρομος δεξ… – Χαμήλωσε το βλέμμα σου όταν με κοιτάς, τυχάρπαστε υπαλληλάκο και φερτά εδώ να διαλέξω. — – Κυρία μου έχετε βιβλία για την γυναικεία ψυχολογία; – Ναι. – Και που βρίσκονται; – Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά, θα ήξερες… — – Έχετε βιβλία ψυχολογίας για διχασμένη προσωπικότητα;; – Ναι. – Δε θέλω. — – Έχετε βιβλία για τη μυωπία; – Όχι, κύριε, εδώ είναι χασάπικο… — – Έχετε βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη; – Βεβαίως! – Θα σας ενδιέφερε μια ασφάλεια πυρός; — – Έχετε βιβλία για μαθηματικούς; – Έστω ότι έχουμε… — – Καλησπέρα σας, μήπως έχετε βιβλία για τον μαζοχισμό; – Βεβαίως κύριε… – Ωραία, μπορείτε να μου πετάξετε ένα στη μάπα..; — – Έχετε βιβλία για τις ανύπαντρες; – Ναι. – Που είναι; – Στο ράφι. — – Έχετε βιβλία για το άγχος ; – Ναι – Σίγουρα; μήπως τέλειωσαν; Πηγαίνετε γρήγορα να δείτε… — – Έχετε βιβλία για την δημοκρατία της Ευρώπαϊκής Ένωσης; – Στα επιστημονικής φαντασίας. — – Έχετε βιβλία για τα Ζωνιανά; – Ναι – Δώστε μου ένα τρίφυλλο. — – Έχετε βιβλία για το τρολάρισμα; – Ναι – Που; – Εκεί που κλάνει η αλεπού — – Έχετε βιβλία για σιωπές; – Βέβαια. – Λένε τίποτα; — – Έχετε βιβλία για νοσταλγία; – Μάλιστα. Ποιο θα θέλατε; – Τι να πρωτοθυμηθώ… — – Βιβλία για αναλφάβητους έχετε; – Ναι – Και τι θα τα κάνουν; — – Έχετε βιβλία για τον σατανισμό; – Έχουμε. – Μήπως κατά τύχη είστε και παρθένα; — – Έχετε βιβλία για την περιέργεια; – Ναι ποιο θέλετε; – Όχι, άπλα να ρωτήσω πέρασα. — – Έχετε βιβλία για τον Ιωάννη Μεταξα ; – Βεβαίως, θέλετε; – ΟΧΙ — – Έχετε βιβλία για τον Γιώργο Παπανδρέου; – Ναι αλλά είναι πολύ ακριβά – Λεφτά υπάρχουν — – Βιβλία για χοντρούς έχετε; – Μάλιστα κύριε. – Πιάσε μου 2 απ’όλα. — – Έχετε βιβλία για την περίοδο..; – Βεβαίως, θέλετε; – ΚΑΛΑ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΟΥΣΑ; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.. — – Έχετε βιβλία για την αρχαία Σπάρτη; – Μολών λαβέ. — – Έχετε βιβλία για την καχυποψία; – Ναι έχουμε. – Μην πείτε όμως σε κανένα πως ρωτούσα; — – Έχετε βιβλία για την αδιαφορία; – Μάλιστα. – Στα π@πάρια μου. — – Έχετε βιβλία για την Ελληνίδα μάνα; – Ναι – Μια ζακετουλα όμως δε φοράς.. — – Έχετε βιβλία για το σεξ; – Ναι, εκεί.. – ΑΧ ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ… — – Έχετε βιβλία για βιβλιοφάγους; – Ναι – Ποιες γεύσεις; — – Έχετε βιβλία για ευαίσθητους; – Ναι – ….. – Τώρα γιατί κλαίτε; — – Έχετε βιβλία για την τσιγκουνιά; – Nαι – Μου δανείζετε ένα; — – Έχετε βιβλία για προληπτικούς; – Ναι – Πού; – 13η σειρά, κάτω απ’τη σκάλα, δίπλα απ’το σπασμένο καθρέφτη – Ευχαριστώ δε θα πάρω — – Έχετε βιβλία για τον αυτοέλεγχο; – Φυσικά – Θέλω ένα αλλά δεν θα πάρω — – Έχετε βιβλία για τις σχέσεις; – Ναι ελάτε απ εδώ – Με πιέζεις.. μπορούμε να πάμε πιο αργά; — – Έχετε βιβλία για Γιάνηδες; – Έχουμε – Πιάσε έα — – Έχετε βιβλία για το αλτσχάιμερ; – Έχουμε – Βάλτε μου μισό κιλό κιμά! — – Έχετε βιβλία για το Facebook; – Ναι! – Αχαχαχ! Πολύ καλό το κλέβω — – Έχετε βιβλία για το μυστικισμό; – Βεβαίως – Πού είναι; – Δε σας λέω! πηγη |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|