![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
ΑΠΊΘΑΝΟ! ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ! ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Κάθε τόσο, όλο το συζητάω, όλο το θυμάμαι, όλο το αναπολώ. Ατέλειωτες ώρες στο γραφείο να προσπαθούμε να το "μάθουμε" να κάνει κάτι λογιστικούλια, και το βραδάκι στο σπίτι παρτίδες τάβλι. Μια σταλιά όλο κι όλο, μετά ήρθε το "θηρίο" ο QL (καλά τα θυμάμαι τώρα ![]()
|
![]() |
|
||||
Υποκλίνομαι στην πιο παλιά χρήστρια υπολογιστών που γνωρίζω μέχρι σήμερα :-) Εγώ ξεκίνησα δύο τρία χρόνια πιο πριν και με ονομάζουν μεγάλο αρχαίο…. :-)
|
![]() |
|
||||
![]()
Κυρία μου, διαβαζοντας την αναπόληση σας, θυμηθηκα αυθόρμητα το βιβλίο του Παναγιώτη Καννελόπουλου, Γεννήθηκα στα ...1402. Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, το πρώτο σας κομπιουτερ θα πρεπει να ήταν το ...αβάκιο.
|
![]() |
|
||||
![]() (Μα τι έχεις μαζί μου σήμερα;... ![]()
|
![]() |
|
||||
Welcome to the club. Τώρα δεν είσαι απλή χρήστης... Έγινες εθισμένη.
|
![]() |
|
|||
Χρόνια πολλά σε όλους τους Σπεκτρουμάδες! Θείε (ένας είναι ο θείος!) να είσαι καλά όπου και να 'σαι!
|
![]() |
|
||||
Εγω εχω ακομα το specturm mou νια νια νια νια νια νια!!! Ετσι για να ζηλευετε (και οχι δεν το πουλαω)
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εγώ ξεκίνησα δύο τρία χρόνια πιο πριν και με ονομάζουν μεγάλο αρχαίο…. :-)
--------------------------------------------------------------------------- Πρόσεχε ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ σε ακούν Στέλιο και τώρα και πάντοτε..... Καταπληκτικό Computeraκι Μού έβγαλε όλο το Πολυτεχνείο ο Παπούς του.Καταλαβαίνης 4 Kb Memory + 4 kB Expansion......
|
![]() |
|
||||
εδω λοιπον στο 8 μπιτ και αλλα αρχαία θα αφησω τις ευχές μου για το Στέλιο...
να ζήσεις, ότι ποθείς και να σκοτωνόμαστε για πολλα χρονια ακομα))))
|
![]() |
|
|||
Λίγο καθυστερημένα... τη Δευτέρα ήταν και τα 25α γενέθλια του QL :-)
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Μαζί με τον Αρχιμήδη, ήταν οι δύο καλύτεροι υπολογιστές που δεν υποστηρίχτηκαν όσο έπρεπε.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|